реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Більше їдять м'яса, риби та п'ють коньяк

За даними державних статистичних спостережень, за І квартал 2012р. підприємствами (юридичними особами), які здійснювали роздрібну торгівлю та ресторанне господарство в області, реалізовано населенню споживчих товарів на 1329,6 млн.грн., що на 16,8% більше в порівнянних цінах, ніж за І квартал 2011р.

Продовольчих товарів було реалізовано на 666,0 млн.грн., що на 17,9% більше, ніж рік тому. Проти І кварталу 2011р. в роздрібній торговій мережі значно зросли обсяги продажу риби і морепродуктів харчових, м’яса копченого, соленого та ковбасних виробів, м’яса та птиці свіжих та заморожених, коньяку, яєць і яйцепродуктів, круп та бобових, вин ігристих (шампанського), плодів, ягід, винограду, горіхів, виробів тютюнових, овочів.

Продаж непродовольчих товарів становив 663,6 млн.грн. і на 15,7% перевищив обсяги І кварталу 2011р. Суттєво збільшилася реалізація товарів парфумерно-косметичних, газу стисненого та скрапленого для автомобілів, товарів текстильних та галантереї, товарів спортивних, виробів ювелірних, килимів, покриття для підлоги та стін, комп’ютерної та іншої обчислювальної техніки, посуду та наборів столових, автомобілів та автотоварів, матеріалів будівельних, меблів, взуття.

Найбільш жваво здійснювалася роздрібна торгівля та ресторанне господарство в м.Чернігові. За І квартал поточного року в обласному центрі реалізовано товарів на 799,4 млн.грн., що становило 60,1% роздрібного товарообороту області. Обсяги продажу споживчих товарів в обласному центрі зросли на 15,8%.

Головне управління статистики у Чернігівський області



Теги:роздрібна торгівля, статистика, продаж


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Так що - життя наше покращується вже сьогодні? Чи "есть ложь, наглая ложь и статистика"?
Я схиляюся до першого - моє життя покращилось. А що скаже решта?
avatar
2
Ще б не покращилося життя ригівських тролів та іншої прислуги... Одним бюджетникам (поліцейського та обслуговуючого Хама персоналу) підняли зарплатню у рази, а іншим і ту жалюгідну, що є не виплачують своєчасно. Відчуйте різницю, як кажуть.
avatar