реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ярош - націоналіст чи большевик?

Писав про Яроша нещодавно, а стрічка дивується - чому цей, начебто, не дурний і патріотичний чоловік настільки... дивний. Наче здурів та позеленів...

Та все нормально з Ярошем. Як і з тисячами послідовників.

Це - цілком прогнозовані патріоти за поглядами, націонал-большевики, які тимчасово відклали мрію - так звану "національну революцію".

Наші цілі сьогодні з ними співпадають, бо Ярош, особисто, виявився одним з рідкісних державників у цьому середовищі, який розуміє екзистенційні загрози й значення системи держави у протистоянні агресору.
Він воює за державу і я його за це поважаю. В принципі, поважаю як ідеаліста. Позірного, принаймні, який веде за собою маси на визвольну війну.

Але ми маємо розуміти, що він також прекрасно усвідомлює значення системи держави, коли треба буде використати її для утримання влади після омріяної ними "національної революції".

Якщо хтось думає, що дискримінації будуть піддані лише неукраїнці за етнічним походженням, а українці почнуть панувати, то таких дурнів я відішлю до будь-якого досвіду національного большевизму. Ви розчаруєтесь: панували не "чистокровні арійці", а - політична закрита група. А мільйонами гинули маси. Бе розбору. Чи то - в росії, чи - Камбоджі, чи - в десятках інших країн.

Якщо вас захоплює і вводить в оману те, що наші революціонери "підтримують приватного власника", то їх захоплення методами "міцної руки Сталіна" мало б вас розхолодити.

А дружба з криміналом чи напівкриміналом, мали б натякати на модель взаємовідносин з "українським приватником".

Я вважаю большевизм тяжкою вадою, як світогляд. Хоча, допускаю використання його, як важіля, в екстремальних умовах (придушити гуртом сепаратистську заразу, наприклад). І думаю, що нам треба працювати з нашими революціонерами. Саме - ідейними націоналістами. Бо до ідейних людей можна достукатись і довести хибність їх поглядів. На відміну від ідейних большевиків.

Я б задав питання Ярошеві, якби був журналістом - ким він більше є: націоналістом чи большевиком. Думаю - перше. Принаймні, людські його якості показують на те - він видається людяним. Бо большевизм - хвороба особистості, яка її вщент розкладає.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:Ярош, Олександр Сосницький, націонал - большевизм


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Мабуть его нельзя отнести к этим двум категориям. По всей видимости, вонючий непотриб!!!!
avatar