реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Янукович "здав" уже і Голодомор

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ заявляє, що Голодомор не можна визнавати геноцидом. Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні, відповідаючи на запитання депутатів Парламентської Асамблеї Ради Європи у Страсбурзі.
“Це були наслідки сталінського тоталітарного режиму, ставлення до людей”, - сказав В.ЯНУКОВИЧ.

“Але визнавати Голодомор як факт геноциду щодо того чи іншого народу, ми вважаємо, буде неправильно, несправедливо. Це була трагедія, спільна трагедія держав, що входили до СРСР”, - додав він.

Члени делегації України у Парламентській Асамблеї Ради Європи від опозиції під час промови Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА вийшли із сесійної зали на знак протесту.

Депутат Ольга Герасим"юк зазначила, що представники української опозиції протестували, зокрема, проти здачі українських інтересів. “Тому що це виступав не Президент України, а губернатор української області Російської імперії”, - сказала О.ГЕРАСИМ’ЮК.




Теги:Ольга Герасимюк, Янукович, здача українських інтересів, губернатор Росії, страсбург, Голодомор


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
27апреля2010-ТОЧКА НЕВОЗВРАТА? !

Есть в ядерной физике такой термин – точка невозврата. Он означает тот момент реакции, когда уже невозможно ее вернуть на иную стадию – и невозможно остановить. Это страшный момент, секунда – и взрыв. И нет ничего живого в округе, лишь оплавленные, непознаваемые кости. Есть такой термин…

Скорее всего такой точкой стал для Украины этот день!Конечно не все но многие украинцы не видят для себя пути назад.А что же завтра? Мнений много(читайте )но вывод один-точка невозврата пройдена

avatar