реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Янукович усуває українців від влади

Українська народна рада, що об’єднає відомих всій Україні громадських діячів, не просто виступила проти підписання угод з Росією стосовно флоту і газу, але й звернула увагу, що «за 50 днів нової влади зроблено низку кроків щодо зменшення рівня національної безпеки України, за незалежність якої В. Янукович і Партія регіонів ніколи не боролися».

Адже «з’явилась інформація, що В. Янукович на зустрічі «передав» у підпорядкування РФ авіаційну промисловість України шляхом створення СП, де контрольний пакет акцій належатиме Росії і становитиме 51%». Також Янукович позбавив Україну запасів збагаченого урану.

У заяві Української народної ради, підписаній Миколою Поровським, Дмитром Павличком, Євгеном Сверстюком, Василем Овсієнком та іншими відомими українцями, сказано: «В. Янукович усуває зі структур влади українців, а його політична сила призначає на найвищі державні посади осіб неукраїнської національності або русифікованих малоросів, які відверто зневажають українців, українську історію, мову, культуру, національних героїв визвольної боротьби».




Теги:Микола Поровський, Віктор Янукович, Василь Овсієнко, Євген Сверстюк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar