реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Янукович сьогодні став пенсіонером

Тільки-но Президент В.Янукович відзначати став свій 60-річний ювілей, так політичні сили стали пригадувати, що це є вік виходу на пенсію.
У центрі Львова представники Української Республіканської партії влаштували театралізоване дійство, під час якого розіграли символічні проводи Президента України Віктора Януковича на пенсію. Справа в тому, що саме цього дня, 9 липня 2010 р., Віктору Федоровичу виповнилося 60 років.

Привітання опозиціонерів супроводжувалися саркастичними зауваженнями про «великі» діяння Януковича за недовгий час перебування на найвищій державній посаді. На це особа, що зображувала Віктора Федоровича, відповідала характерними для нинішнього Президента фразами на зразок «Ви козли, які мєшают нам жить», «Донбас порожняк нє гоніт», називав галичан «найкращим геноцидом» тощо.

Усе дійство тривало близько години і зібрало не менше сотні глядачів. В якісь моменти аудиторія навіть долучалася до вистави, гуртом кликали Януковича, який ніяк не хотів виходити з-за дерева, підтримувала виступаючих оплесками та сміхом, коли уявному Президентові вручали букети з будяків, реп’яхів та інших некорисних рослин. Крім того, особі з фото Януковича на обличчі урочисто вручили Конституцію України, історію нашої держави та книгу «Москалі – не русскіє…», бажаючи їй після виходу на пенсію, коли з’явиться багато часу, почитати усе те, що знає кожен український школяр. Щоправда, сам «Янукович» відповів, що вітальники самі ніколи, мабуть, не читали ані «українського поета Чехова», ані «Анну Ахматову».

На завершення «президент» отримав від львівської громади символічне пенсійне посвідчення, яке УРП пообіцяло переслати поштою справжньому Януковичу.

Сайт "Народний оглядач"




Теги:донбас, УРП, Ювілей, львів, пенсіонер, 60 років


Читайте також



Коментарі (0)
avatar