реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Янукович обдурив український народ" - чернігівський обласний штаб "Майдану"

"Віктор Янукович та його уряд обдурили народ: замість підписання Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом, про що вони обіцяли вже два роки, змінили курс держави та штовхають Україну у політичну та економічну залежність від Росії. Величезне обурення українського народу та світової громадськості викликав силовий розгін майдану 30 листопада та побиття десятків мирних громадян та журналістів" - говориться в зверненні до жителів області, яке сьогодні прийняв обласний штаб національного спротиву.

22 грудня 2013 року на Всеукраїнському народному віче було утворено Народне об’єднання «Майдан», як масову громадську організацію, до складу якої можуть входити громадяни України, політичні партії та громадські організації. Мета створення громадського Руху «Майдан»: залучити мільйони українців до боротьби за європейське майбутнє нашої держави, утворивши його осередки по всій Україні (міста, райони, селища, села).

"Тільки такий масовий Рух може заставити владу виконати вимоги мільйонів українців", - переконані автори звернення.

У Чернігові вже утворено обласний оргкомітет по створенню народного об’єднання «Майдан», його осередків у кожному районі місті, селищі, селі.
Чернігівський обласний штаб національного спротиву закликає усіх небайдужих громадян – жителів Чернігівщини підтримати створення народного об’єднання «Майдан», ставати його активістами!

Штаб закликає: "Ми звертаємося до інтелігенції: працівників освіти, медицини, культури; до підприємців; до селян і робітників; до молоді і пенсіонерів; до усіх небайдужих жителів Сіверського краю з закликом – вступайте до Майдану! Народне об’єднання «Майдан» - це громадська організація, яка об’єднує позапартійних громадян, політичні партії, громадські організації".

Необхідно утворити осередки Народного об’єднання «Майдан» у кожному місті, селищі, селі. Тільки разом ми зможемо перемогти!
Єднаймося і переможемо!

Прес- служба Чернігівського обласного штабу національного спротиву



Теги:Майдан, штаб спротиву, Чернігів


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Як можна вступати в юридично неіснуючу організацію? Потім, де статут, програма? Звичайно, це колись буде. Щодо приєднання до іншого (над)державного утворення на сході чи заході, то це має вирішувати увесь народ. Я особисто проти. Геополітична роль слов'ян, і насамперед України як найбільшої слов'янської держави, - бути буфером між західною і східною цивілізаціями. Водночас ми дотримуємося позаблокового статусу. Чим він поганий? Позитив майдану в тому, що він якраз і показав нашу самодостатність. Росія вже пішла на поступки( так, що навіть випустила Ходорковського і Пусі Райотс). Слово за Європою, як вона подякує нам за нашу(вкотре!) повагу ( і не тільки) до них?
avatar
2
Я б тоже хотів, щоб Україна була самодостатньою і не вступала ні до яких наддержавних утворень - ні східних, ні західних. 
Тепер сильні країни загарбують слабших не солдатами, а грішми - дають кредити, а потім висмоктують ними останні соки. Україну грабують кредитами і Європа, і Росія, і МВФ, а тепер ще й Китай.
На побутовому рівні всі знають, що купляти річ в кредит - це переплачувати за неї вдвічі. А на державному рівні цього не розуміють, мало того, переконують нас, що всі держави живуть в кредит. Брешуть, не всі, ті, що я перерахував, та ще деякі - дають кредити і, як лихварі, висмоктують зі слабких та ледачих країн останні соки. Україна вже дожилася до того, що без російського кредиту не може виплатити людям передсвяткову зарплату! 
Вчора поїхав на Шерстянку до роздрібного складу, щоби придбати кілька смуг фанери. Зайшов, а мене там питають: якої фанери Вам нарізати - білоруської, російської, чи китайської! Це ж треба дожитися до того, щоби на Полісся везти фанеру з другого кінця світу, та ще в кредит! Білоруси, росіяни, китайці роблять фанеру, а славні та трудолюбиві українці розучилися її робити. 
Як же мені хочеться, щоби славна у всьому світі своєю бідністю Україна запрацювала, розбагатіла і драла сусідів кредитами!
avatar