реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Якщо ідіоти - паліть ще!

27 серпня о 15:36 на відкритій території біля с. Левки Прилуцького району сталася загоряння сухої трави на площі 2 га. Поривами вітру вогонь перекинувся на житловий будинок 94-річної господарки.

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Чернігівській області на своїй сторінці у Facebook.

Намагаючись допомогти жінці врятувати майно, отримав термічні опіки ІІ ступеня кінцівок та обличчя місцевий житель 1951 р.н. Чоловіка каретою швидкої медичної допомоги доставлено до Прилуцької центральної районної лікарні.

В результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття житлового будинку на площі 25 кв.м, стіни на площі 15 кв.м та майно.

На місці пригоди працювали вогнеборці 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Прилуки У ДСНС України у Чернігівській області.

Зазначимо, що упродовж минулої доби вогнеборці підрозділів У ДСНС України у Чернігівській області здійснили заходи з ліквідації 16 пожеж, що сталися внаслідок необережності мешканців населених пунктів у поводженні з вогнем, з них 1 - в житловому секторі та 15 у природних екологічних системах. Площа пройдена вогнем у природних екологічних системах склала понад 33 га.



Теги:пожежі, Левки, ДСНС в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar