реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Який "Укроп" засіється в обласну раду?

"Сіверщина" продовжує огляд напіввідкритих партійних спсиків до Чернігівської обласної ради.

Першим номером, що й зрозуміло, в "УКРОПу" йде його керівник на рівні області, недавній в.о. голови обласної держадміністрації, нині - викладач Сергій Журман.

Далі в списку опозиційної партії дуже відомих посадовців не побачимо, що також зрозуміло. Але є відомий у Прилуках редактор місцевої газети "Град Прилуки" Владислав Кича, колишній прилуцький рухівець Віктор Лабазов з дружиною- киянкою, ще один прилучанин - рухівець Віктор Погуляй, заступник обласного військового комісара Вадим Лільчицький, у Чернігівському районі - підприємець і громадський діяч Володимир Поліщук, видатний лікар з Чернігова Володимир Фриз та його донька, колишній заступник чернігівського міського голови Оксана Тунік- Фриз, колишній журналіст "Сіверщини" Олександр Ясенчук.

Для городнянців відоме прізвище Верхуш - от Олександр Іванович, що позначений безпартійним і непрацюючим, також йде по списку "УКРОПу".

Є в ньому і кілька колишніх "свободівців" - голова правління "Культторгу" Сергій Кропива, інженер "Чернігівстандартметрології" Євгеній Малецький.

Для волонтерів і учасників АТО немало значить прізвище Сергія Мурованого, що йде також у списку "УКРОПу", як командир військової частини.



Теги:рухівці, Чернігівська обласна рада, свободівці, місцеві вибори, укроп


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Пропоную ідею для журналіста - аналіз - хто з АТОшніків іде у владу і по чиїм спискам.
avatar
2
А что здесь делает заказная п....ка Тунік. Ее место в самом опущенном барделе. Укроповцы сразу теряете своих сторонников.
avatar