реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Які депутати бояться втратити недоторканність?

Народний депутат Юрій Левченко, який з березня збирає підписи своїх колег за скасування депутатської недоторканності, оприлюднив списки парламентарів, які не бажають від неї відмовлятися.

Виявилося, що, зокрема, «радикал» Олег Ляшко, який найбільше кричить про необхідність зняття депутатської недоторканності, разом з усією фракцією відмовився підписуватися під законопроектом про її скасування. Це не перший випадок, коли заяви Ляшка кардинально розходяться з його діями. Варто лише згадати голосування за Держбюджет-2017, коли Ляшко заявляв, що в жодному разі не буде підтримувати «злочинний бюджет», поки на компанію «радикала» не перерахували 600 млн. грн. для закупівлі пожежних машини.

З чернігівських депутатів погодилися поставити підпис Анна Романова, Валерій Дубіль, Валерій Карпунцов та Сергій Березенко. Інші свою позицію не виявили. В той же час Сергій Березенко не голосував за зняття депутатської недоторканності з Дейдея та Довгого, звинувачених Генеральною прокуратурою в порушенні законів. А народні депутати Дубіль та Євлахов просто проігнорували голосування, щоб не "світитися". Як і лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко... Ярим противником зняття депутатської недоторканності виступає нардеп з Чернігова Олег Купрієнко - він не тільки не голосував за зняття з однопартійця- радикала Андрія Лозового, але й взагалі виступив проти всіх подань Генпрокуратури.



Теги:Олег Ляшко, депутатська недоторканність, Юрій Левченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar