реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Як застрахувати власне здоров’я під час пандемії

СОVID-19, з’явившись у 2019 році, швидко захопив увесь світ. Він почав вражати дихальні шляхи й інші органи людського тіла. А ще більшого він завдав удару світовій економіці, вплинув на кожну родину, змінив усіх нас, бо довелося пристосовуватися до нових умов життя. Для того, щоб допомогти людям подолати фінансові наслідки перебування на лікарняному, провідні страхові компанії розробили програми зі страхування від коронавірусу. Ці пропозиції є новим словом у страховій системі, але вони вже стали поширеними.

Кому варто оформити страхування від COVID?

Серед усіх категорій громадян України найуразливішими є:

  • діти, оскільки вони дуже важко переносять хвороби;

  • студенти, які навчаються в інших містах і не завжди мають доступ до якісної медицини;

  • люди, які за родом своєї діяльності не можуть працювати віддалено, а тому продовжують їздити на роботу.

Страхування від COVID знадобиться й тим, хто завжди планує свій бюджет і не звик несподівано витрачати великі кошти на лікування. Захиститися від наслідків маловивченої хвороби й відчувати себе спокійно може будь-який громадянин України віком до 59 років.

Як швидко придбати страховий поліс?

Для оформлення договору не треба їхати до офісу. Зараз більшість великих страхових компаній пропонують застрахуватися онлайн. Для цього достатньо зробити кілька кроків:

  • на сайті обраної організації заповнити заявку. Це буде спеціальна форма, до якої вносять персональні дані страхувальника. Водночас можна застрахувати до 4 осіб;

  • перевірити й підтвердити внесену інформацію;

  • оплатити онлайн;

  • отримати на електронну адресу поліс, зберегти pdf-файл.

Придбати страховку можна з будь-якого куточка країни, навіть із-за кордону. Ніяких попередніх досліджень (наприклад, тест на СОVID-19) заздалегідь робити не треба.

На який розмір грошової компенсації варто розраховувати

Застрахуватися від СОVID-19 сьогодні можна на різних умовах. Наприклад, одна з провідних організацій СК VUSO пропонує своїм клієнтам такі варіанти:

  • «Лайт». Страхова сума — до 50 тис. грн;

  • «Стандарт». Розмір компенсації — до 70 тис., додається можливість скористатися послугами телемедицини;

  • «Преміум». Страхова сума зростає до 200 тис. грн, онлайн-консультації з провідними фахівцями теж доступні. Збільшуються й інші виплати. Після проведення діагностики та підтвердження діагнозу людина може отримати 5 000 грн, а якщо виникнуть ускладнення, то хворий має право розраховувати на компенсацію від 25 до 125 тис. грн.

В інших програмах суми виплат пропорційно зменшуються. Важливим є те, що ці пакети передбачають отримання компенсації в разі повторного зараження, якщо термін страхування буде збільшений до 1 року.

Як застрахувати власне здоров’я під час пандемії

Що потрібно для отримання компенсації та як вибрати компанію

При настанні страхового випадку хворому або його родичам достатньо зателефонувати в компанію. У разі госпіталізації до документів, що підтверджують факт хвороби, потрібно докласти виписку з медичної карти, у якій буде вказано повний діагноз, час хвороби, проведене лікування. Якщо поліс придбано в надійній компанії, то компенсацію видадуть у найкоротші терміни.

На жаль, ще зустрічаються фірми, які намагаються нечесним шляхом заробити на пандемії. Щоб не займатися паралельно лікуванням та судовими розглядами, без проблем отримати необхідні виплати, потрібно дуже ретельно вибирати страхову. Прикладом відповідального бізнесу є СК VUSO, яка вже 20 років надає послуги своїм клієнтам. За цей час співробітники компанії відпрацювали максимально зручну процедуру взаємодії з клієнтами, домоглися фінансової стабільності. Маючи на руках поліс цієї компанії, людина може бути впевненою в тому, що вона отримає якісний і своєчасний сервіс.




Теги:ковід, страховка, поліс, covid


Читайте також



Коментарі (0)
avatar