реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Як все може бути...

Уривок з майбутнього підручника з новітньої історії України:
 

"У село Врадіївку Миколаївській області з усієї України прибувають збройні добровольці. Село знаходиться в руках місцевих повстанців. У сільраді Врадіївки почав діяти штаб місцевої самооборони. У центрі села на стовпах висять обгорілі трупи гвалтівників-міліціонерів. Місцеве відділення міліції після нічного штурму ще димить. Поруч догоряють остови міліцейських машин.
 
Прибулих ополченців вже кілька тисяч. Вони сформували чотири загони.
 
Загін імені Шухевича - з галичан. Загін Че Гевари - лівацька молодь і люди похилого віку комуністи. Загін Гая Фокса - студенти і кияни. І зведений загін ім Махно - всі інші.
 
Місцеві жителі риють навколо села окопи повного профілю. Дороги в село блоковані завалами з будівельного сміття, спиляних дерев, тракторами та спаленими іномарками місцевих чиновників. Дозорні з місцевих пацанів чекають прибуття в село ОМОНу, «Беркута» і внутрішніх військ. Сільські жінки зливають бензин з баків сільгосп-техніки, і збирають порожні пляшки. В одній їз хат відкрито виробництво "коктейлю Молотова". У селі запрацювала своя радіостанція "Голос вільної Врадіївки". Кажуть, хтось привіз обладнання з Одеси.
 
Серед озброєних повстанців бачили кількох депутатів Верховної Ради. Місцеві жителі до них ставляться з недовірою, але поки не чіпають.
 
Президент і Уряд зберігають мовчання.
 
Потік добровольців продовжує прибувати ... "
 
Сергій ГАЙДАЙ

UAINFO



Теги:бунт, повстання, Миколаївська область, Врадіївка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar