реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Бунт на Миколаївщині: люди штурмували міліцію

Більше тисячі мешканців Врадіївки Миколаївської області "штурмували" місцевий райвідділ міліції з вимогою покарати винних у зґвалтуванні місцевої дівчини.

Співробітники міліції та високопосадовці, які були на місці штурму, забарикадувалися у підвалі. При цьому правоохоронці відстрілювалися.

Начальник райвідділу міліції повідомив, що постраждали аж 10 міліціонерів. Міністр звільнив цього начальника та обласного міліцейського керівника. Щоправда, до вияснення ситуації.

Скільки постраждалих серед жителів, поки не відомо, однак, судячи зі слідів крові на асфальті, вони є.

Влада всіляко намагається погасити народний гнів, адже один і насильників -- родич прокурора. Розлючені селяни спалили джипи приїжджих начальників.

"Після провокації із появою одного з підозрюваних -- Дрижака у вікна відділку полетіло каміння, яйця та інші предмети. Люди кинулися до дверей райвідділку, а звідти міліціонери почали бризкати із газових балончиків та стріляти", - написав Аркадій Корнацький, що переміг на виборах до Верховної Ради, перемогу якого "не зарахували".

"Крім родичів та знайомих Ірини на майданчику біля врадіївської міліції зібралися люди, чиїх рідних та близьких катували в міліції, а також родичі кількох хлопців, яких місцеві "правоохоронці" довели до самогубства, тортурами вибиваючи явки із повинною у злочинах, яких вони не скоювали", - додав він.

"За попередніми даними, у ході сутички постраждала жінка із дитиною, а в одного з пікетувальників прострілене плече та нога. Постраждалих відправили до лікарні", - повідомив Корнацький.

На жаль, у нашій країні нема Президента -- жодної реакції від "гаранта Конституції" н
е чути...



Теги:Миколаївська область, Врадіївка, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
А якої реакції цього "президента" ви хочете? Дасть команду ментам розслідувати, а ті виявлять, що вона сама себе згвалтувала й билася о підлогу 15 разів.
avatar
2
Готуйся! Тобі дадуть ЗНАК!
avatar
3
думаю, что это лишь начало! ведь недовольство властью, беззаконием, безответственностью среди людей растет, а социально-экономическая ситуация только ухудшается, так что революция - вопрос времени!
avatar