реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Як стати дружиною успішного чоловіка?

Дуже часто я чую скарги жінок про те, що нині «нормального мужика» треба днем ​​з вогнем шукати. На їхню думку, всі більш-менш пристойні чоловіки вже давно одружені, ось і доводиться або жити з невдахами, або (і навіть краще) взагалі самотньою.

Як стати дружиною успішного чоловіка?

У психологічній практиці існує таке поняття, як «позитивний намір», яке свідчить, що якщо вам в житті трапляються чоловіки-невдахи, означає, що ви з певних причин маєте з того зиск. Давайте з вами поміркуємо: хіба легко бути дружиною успішного чоловіка? Це тільки на перший погляд здається, що просто і що з таким будь-яка змогла б, а насправді - це щоденна копітка праця і постійна робота над собою.

Кожна чеснота вашого чоловіка несподівано може обернутися для вас величезним недоліком. Якщо він гарний, розумний або сексуальний, то готуйтеся до того, що вам доведеться миритися з постійною увагою до його персони з боку інших жінок. А чи готові ви цьому відповідати - бути красивою, яскравою, інтелектуальною, цікавою, впевненою в собі, а головне - не псувати свої нерви через ревнощі?

Якщо він пристойно заробляє, то вам доведеться миритися з тим, що він часто буде затримуватися на роботі або виїжджати у відрядження, вести активний спосіб життя, але в основному без вас. А чи готові ви сидіти вдома одна, самостійно виховувати дітей і не висловлювати своїх претензій з приводу відсутності його уваги?

Так що, як не крути, бути дружиною невдахи набагато простіше, тому що при ньому можна особливо не напружуватися, як кажуть, - і так зійде. А краще взагалі не виходити заміж, - щоб не мати особливих труднощів.

Але якщо ви все-таки вирішили ризикнути і стати дружиною успішного чоловіка, то вам доведеться багато попрацювати і трохи почекати. Як свідчить крилата фраза з відомого фільму: «Щоб стати генеральшею, потрібно вийти заміж за лейтенанта!» Заміж вийти не проблема, а от що далі?

1. Визначтеся з критеріями успішності

Хтось вважає чоловіка успішним, якщо у нього є житло і стабільна зарплата. Інші вважають, що успішні лише ті, які добилися великої популярності в шоу-бізнесі, деякі мріють про те, щоб їхні чоловіки зробили наукову кар’єру, інші бачать себе тільки дружинами багатих бізнесменів чи політиків. Критерії успішності у всіх різні, тому перш, ніж ставати дружиною успішного чоловіка, дайте відповідь на питання: «Що саме я розумію під цією успішністю?»

2. Повірте в чоловіка

Для досягнення успіху в будь-якій справі дуже важливо вірити в себе, а коли окрім вас самих у вас вірить ще хтось і не просто хтось, а ваша любляча дружина, то справа приречена на успіх. Вам потрібно стати такою дружиною, яка вірить у свого чоловіка, підтримує його у всіх починаннях, надає моральну підтримку, оточує його турботою, мудрістю і любов’ю, поважає і формує його авторитет в очах дітей, родичів, друзів, та й взагалі всього оточення.

3. Навчіться надихати

Вийдіть на вулицю і поспостерігайте за жінками. Ви зустрінете різні обличчя: злі, втомлені, замучені, незадоволені, невдоволені, і якщо вам пощастить, то серед них ви знайдете і щасливе. Запам’ятайте це обличчя, тому що саме такою жінкою вам належить стати. Жінкою, поряд з якою хочеться бути краще, заради якої хочеться звернути гори, ставити нові рекорди, кинути до її ніг усі скарби світу, робити карколомну кар’єру, складати вірші або заробити свій перший мільйон. Навчіться надихати свого чоловіка, станьте для нього єдиною і неповторною, будьте його музою.

Тільки кохана жінка здатна надихнути чоловіка на досягнення головних висот його життя. Бути такою жінкою - це свого роду мистецтво, яке вимагає багато сил і віддачі, але воно того варте.

4. Не забувайте про себе

Найголовніше в усьому цьому - не загубитися самій, не розчинитися в успішності власного чоловіка, зберегти себе і свої особисті бажання. Не забувайте стежити за собою, розвиватися, змінюватися, бути завжди новою і цікавою. Займіться справою, яка вас захоплює, реалізовуйте свої мрії, одним словом - живіть повноцінно і радійте життю. Адже вам не доведеться ревнувати, переживати, нервувати з приводу того, що, домігшись певних висот, чоловік вас кине. Від таких жінок не йдуть, а якщо і йдуть, то тільки дурні.

Успішний чоловік - це практично завжди заслуга жінки. Потенціал чоловіки зростає в кілька разів, коли у нього є заради кого добиватися своїх успіхів. Секрет простий: «Хочете жити з успішним чоловіком? Станьте успішною дружиною!»

Гармонія



Теги:сім'я, Психологія, успішність, Чоловік і жінка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar