реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Як шакали...

Лідер угорської ультраправої партії Mi Hazank Ласло Тороцкоі заявив про претензії на українське Закарпаття у разі втрати Україною державності в результаті війни.

Пам'ятаєте, як падонок Жириновський пропонував сусідам України розділити її на шматки, щоб кожен взяв собі те, що хоче, але зважаючи на інтереси росії, яка планує забрати все, окрім кількох обрубків? Ідея консенсусу "чорних трансплантологів" у кремлі - розчленувати Україну на органи, не вивітрилась після того, як падонок Жириновський припинив отруювати атмосферу власними випарами.

Ідея засіла в головах інших мерзотників. Лідер угорської ультраправої партії Mi Hazank Ласло Тороцкоі заявив про претензії на українське Закарпаття у разі втрати Україною державності в результаті війни. Хтось може сказати - ну так це в разі "втрати державності". Але прошу вас зауважити - Угорщина вже співпрацює з росією у цьому напрямку, блокуючи допомогу ЄС Україні. Саме Будапешт заблокував надання Україні 500 млн євро військової допомоги і намагається спинити надання пакету в 50 млрд євро. Цією заявою лідер угорської партії показав інтерес Угорщини у війні росії проти України. Такі, як цей Ласло, хочуть відкусити й собі шматочок від тіла нашої України.

Що треба розуміти сучасним українцям? Що в світі, звісно, є порядні люди і держави. На мою думку, таких - меншість. Світ населений, здебільшого, хижаками, вампірами і зомбі. І якщо путінська росія схожа на алігатора-вбивцю з закривавленою пащею, то навколо нас вистачає й інших стерв'ятників меншого розміру. Шакали й гієни до часу причаїлися, спостерігаючи за битвою. Й лише чекають моменту, щоб вштромити свої зуби в живе тіло. Й відгристи собі шмат м'яса з кров'ю.

Думаю, усвідомлення реалій того, що Українська Держава потрібна лише нам з вами - це гарний історичний урок і наука. Розпорошені по світу українці страждатимуть без своєї Батьківщини. Тому прийшов час стати дорослими, зібрати в кулак всі сили і ресурси. І перемогти у цій війні. Не лишаючи шансів ані кровожерним алігаторам, ані підлим шакалам з гієнами, які, ніби зомбі з фільмів-апокаліпсісів йдуть на запах крові й живої плоті. Слава Україні!

Дмитро ТУЗОВ



Теги:Україна - Угорщина, Закарпаття, Дмитро Тузов, агенти Москви


Читайте також



Коментарі (0)
avatar