реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Як полаялися два "слуги народу"

Микола Тищенко, у 90- і роки відомий, як Коля Катлєта, а зараз народний депутат від партії "Слуга народу", заявив, що виявив кол-центр іншого нардепа - "слуги народу" Олега Семінського. Що обраний, до речі, від Чернігова.

За словами Тищенка, в офісі знайшли печатки російських компаній та банків, зокрема «Газпрому», «Центробанку», «Газпром Інвест» та «Московської Біржі». Він додав, що нібито на захист ботоферми приїхав народний депутат зі «Слуги народу» Олег Семінський, чия громадська приймальня поверхом вище над call-центром.

«Коли з представниками Національної поліції ми зайшли до офісу, що ймовірно співпрацює з ФСБ, на захист цієї ботоферми приїхав… сам нардеп Олег Семінський зі «Слуги народу», чия громадська приймальня знаходиться поверхом вище над колл-центром. До речі, окрім того, що все це відбувається майже в приймальні зазначеного народного депутата, так і вся ця будівля (за словами працівників офісу) може належати пану депутату Семінському», – написав Тищенко.

Свою присутність в офісі Семінський спочатку відмовився пояснювати. За словами Тищенка, нардеп чинив супротив роботі ТСК та Нацполіції, а також завдав тілесних ушкоджень помічниці народного депутата, вона написала на нього заяву. Пізніше Семінський заявив, що його офіс поверхом вище і він просто прийшов подивитися, що там за шум учинився...

Семінський працював багато років разом із Миколою Рудьковським та Нестором Шуфричем, а поттімзаявив, що його викрали за наказом Рудьковського і три роки тримали у підвалі на ланцюгу...

Василь АВДІЙ



Теги:Слуга народу, Микола Тищенко, Олег Семінський, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar