реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Як підкреслити чоловічу індивідуальність за допомогою пальто

З приходом холодної пори року всі починають аналізувати стан свого теплого гардеробу і більшість із нас зіштовхуються із бажанням його оновити. Адже світ моди не стоїть на місці і, практично, щодня з'являються все нові і нові моделі як для жінок, так і для чоловіків.

Зараз доступна велика різноманітність чоловічих пальто та теплих курток, але знайти по-справжньому гарну річ, яка б відрізнялась якістю і привабливістю  - завдання не із простих. Тут на допомогу приходить інтернет-магазин https://sunshouse.com.ua/ua/muzhskie-palto/ , де завжди можна для себе підібрати і купити чоловіче пальто та носити його весь холодний період року із великим задоволенням.

Купити пальто чоловіче

Основні характеристики, за якими купують чоловічі пальта

Для того, щоб обновка в гардеробі приносила користь, підходити до її вибору слід, зважаючи на певні характеристики: 

  1. Обирати пальто слід, зважаючи на особливості типажу чоловіка.
  2. Виріб має бути виготовлений із якісного матеріалу, адже купується не на один сезон.
  3. Довжина рукава має приховувати манжети сорочки чи краї піджака.
  4. Виріб має бути пошитий з використанням сучасних лекал.
  5. Довжина пальта має відповідати особливостям росту та статури чоловіка.

Види чоловічого пальта

Сучасна модна індустрія налічує безліч видів такого виробу, адже кожен дизайнер намагається створити неповторну річ, але, традиційно, є 6 видів чоловічого пальта:

  • честерфілд;
  • коверт;
  • тренч;
  • класичне пальто;
  • ольстер;
  • поло;

Також пальта поділяються на однобортні та двобортні.

Від матеріалу, який використовувався для виготовлення цього виробу також залежить багато. В сучасному світі найчастіше використовують для пошиву такого виробу натуральну шкіру або еко шкіру, драп, кашемір та твід.

Догляд за виробом

Кожен тип матеріалу потребує певного догляду, щоб щойно куплене чоловіче пальто носилось не одни сезон і мало належний вигляд. Наприклад, кашемірове пальто не варто носити в дуже холодний період року.

Цей матеріал дуже примхливий до снігу та дощу, але якщо зустріч із опадами все ж відбулась, то його варто розвісити на вішалці і наймокріші ділянки витерти сухим рушником, але таким, що не залишить ворсинок на виробі. Прати в домашніх умовах не рекомендується. Найкраще для цього підійде хімчистка.

Виріб із твіду не такий складний у догляді та експлуатації.Таке пальто можна познайомити із пральною машиною, але дотримуватися делікатного режиму прання.

Драпове пальто виглядає вишуканим, але це той матеріал, на якому видно всі ворсинки, пил та волосся. Чистити його можна за допомогою спеціального липкого валика. Попередити прилипання вищезгаданих дрібних предметів можна, скориставшись перед виходом з дому антистатиком.

Драпове пальто краще за все від забруднення відчистить щітка із жорсткими ворсинками.

На нашому сайті sunshouse.com.ua ми намагались зібрати той верхній одяг для чоловіків, який буде доступний кожному найвибагливішому покупцю. Цьогорічний каталог нашого магазину зібрав найсучасніші і найактуальніші моделі пальта для чоловіків.  У нас доступні наступні моделі:

  • чоловічі напівпальто;
  • бушлати для чоловіків;
  • дафлкоти;
  • пальто-парки;
  • пальто для зими;
  • осіннє пальто;
  • кашемірові вироби;
  • із драпу;
  • чоловіче класичне пальто.

Для того, щоб підкреслити свою чоловічу індивідуальність за допомогою якісного пальта, виглядати стильно та елегантно в холодну пору року, бути впевненим у своєму стилі верхнього одягу - запрошуємо чоловіків, які цінують свій час і можливості познайомитися із виробами в нашому магазині і здійснити покупку незамінної для себе речі.

Чому саме у нас? Тому що:

  1. Ми маємо понад 157 сучасних моделей для чоловіків різного віку та з різними уподобаннями.
  2. Працюємо із швидкою доставкою по всій території України.
  3. Якщо Ви знаходитеся в Києві, то ми привеземо на примірку 6 виробів і Ви в звичайній для себе обстановці можете обрати свою модель.
  4. У нас вигідні умови доставки. Ми пропонуємо оплатити товар тільки після отримання, зручна форма повернення та заміни товару протягом 30 робочих днів, гарантію від виробника на 180 днів.
  5. Відправляємо замовлення за один день.

З виробами нашого магазину кожен чоловік почуватиме себе комфортно та стильно!




Теги:споживач, для чоловіків, мода, пальто


Читайте також



Коментарі (0)
avatar