реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Як навчати слабозорих дітей?

Відповіді на це та багато інших запитань, які пов’язані з процесом навчання та виховання дітей з вадами зору чи взагалі незрячих, батьки таких «особливих» діток зможуть отримати на безкоштовному тренінгу, що проводить громадська організація «Голос батьків».

Тренінг триватиме 2 лютого 2013 р. з 10.00 до 17.00 в приміщенні ЧОГО «Голос батьків» за адресою: м.Чернігів, вул. Шевченка, 27, оф. 9. З чернігівськими батьками, психологами, соціальними працівниками, волонтерами, які опікуються «особливими» дітками, поспілкуються спеціалісти консультаційного пункту «Світло надії», які працюють за сучасними методиками голландських колег.

Зокрема, з 10.00 до 13.00 можна буде дізнатися про психологічні особливості дітей з вадами зору, методи розвитку орієнтування в просторі та мобільності, про емоції та міміку. Фахівці «Світла надії» навчать учасників тренінгу пояснювати діткам природні явища. Усі тереотичні блоки супроводжуватимуть практичні заняття.

А з 14.00 до 17.00 відбудеться тренінг для батьків та волонтерів на тему «Етика спілкування з людьми з інвалідністю». Учасники отримають знання про основні принципи спілкування з такими людьми та дізнаються, якого відношення вони від нас очікують. Навички допомоги людям з особливими потребами можна буде отримати під час практичних занять. А ще учасники тренінгу зрозуміють, що відповідати на дитячі запитання про людей з інвалідністю.

Учасники тренінгу будуть забезпечені кавою в перервах між сесіями та обідом. А тим, хто приїде з Чернігівської області, буде відшкодована вартість дороги за наявності квитка, ксерокопії паспорту та ідентифікаційного коду. Телефони для довідок: 93-07-36, 93-37-82, 067-135-88-27.



Теги:Психологія, тренінг, слабозорі діти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar