реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Як "нагріли" агромагната, Героя України

"НП районного масштабу" або про те як Бобровицький міський голова та директор комунального підприємства "кинули" Героя України, керівника сільгосппідприємства ТОВ "Земля і Воля" Леоніда ЯКОВИШИНА... ?!

Саме до такого висновку можна прийти, якщо ознайомитись з ухвалою Бобровицького районного суду від 13.06.2017 року (ЄДРСР №67141648). В даній ухвалі мова йде про те,що Герой України, керівник ТОВ "Земля і Воля" Леонід ЯКОВИШИН подав заяву до поліції про те, що Бобровицький міський голова Володимир ЯКУШКО та директор КП "Міськдобробут" Георгій ДУДАР за участі приватного підприємця провернули "оборудку" з придбанням лічильника на воду та модему до нього і "кинули" його на 26 800 грн.

За вказаною заявою почато слідство по ч.2 ст.191 КК України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, максимальне покарання позбавлення волі на строк до 5 років).

Винний міський голова з директором КП чи ні, це повинно встановити слідство та суд, але зверну увагу ВИБОРЦІВ, саме ВИБОРЦІВ, на те що зовсім недавно на минулих виборах (жовтень 2015 року), саме Леонід ЯКОВИШИН публічно підтримував ЯКУШКА на виборах міського голови і в газеті "Чернігівщина : новини і оголошення" була велика стаття за його підписом про те, що кандидати на посаду міського голови "якісь "сіренькі" - один обдурив селян, інший партійний популіст, третій з "довідкою" і т.д. і лише ОДИН кандидат - Володимир ЯКУШКО заслуговує бути міським головою..."

Через 3-4 місяці в Бобровиці будуть перші вибори голови та депутатів Бобровицької ОТГ і закликаю ВИБОРЦІВ думати власною головою...

До речі, я прийняв рішення не приймати участі у майбутніх виборах на посаду Бобровицького міського голови.

Примітка: ні я особисто, ні Громадська організація, яку я очолюю, не "працює" на жоден бобровицький "клан" і не отримує жодного зовнішнього фінансування.

Примітка: вказана інформація має критичний характер та містить оціночні судження.

Голова ГО "Народний контроль та правозахист" (м.Бобровиця) Євгеній ГРОБОВОЙ.



Теги:Бобровиця, Земля і воля, Герой України, Яковишин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar