реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Як можна стати депутатом з вертольотом?

На це запитання уже давно знає відповідь кожен з кандидатів в народні депутати, який хоч один раз балотувався до Верховної ради . Сьогодні вони знову на слуху, наввипередки стараються у місцевих газетах показати себе як самих достойних, самих розумних, самих благодійних, які і надалі дбатимуть про нас з вами, щоб наше життя з кожним роком ставало все краще і краще.

Весь парадокс у тому, що депутатів ми вибираємо порою по кілька скликань підряд, а життя наше, навпаки, стає з кожним днем складніше і важче. Зате депутати наші процвітають: розширюється їх бізнес, ростуть їх статки і статки їхніх родин.

Для тих, хто балотується вперше і в майбутньому збирається стати народним депутатом, хто ще мало знайомий з передвиборчими технологіями, я хочу надати кілька дієвих рекомендацій, не вимагаючи для себе за це ніякої винагороди.

Аналізуючи нинішню виборчу кампанію, кидається у вічі давно перевірена і відпрацьована нашими можновладцями практика за всяку ціну пройти у парламент.

Один із надійних варіантів – це поміняти свою зовнішню орієнтацію. Тобто, якщо ви були членом Партії регіонів або наближеним до неї, то необхідно якомога швидше наблизитися до тої партії, яка має на сьогодні лідируючі позиції в суспільстві. Якщо ви встигли вскочити на підніжку президентського поїзда, який рухає свій ешелон до виборів, успіх вам гарантований. Свою внутрішню орієнтацію міняти не слід, навіть навпаки, запевнити своїх колег по минулому, що ви жертвуєте собою ради того, щоб не дати їх скривдити майбутньою владою. Тобто виступити в ролі гаранта для тих, хто не встигне вскочити разом з вами на підніжку президентського потяга, або нині переховується у Москві чи за кордоном.

Інший дієвий спосіб – це швиденько створити свою власну нову партію або блок на кшталт «Сильна Україна» -(партія Сергія Тигіпка), « Опозиційний блок»( колишні члени партії Регіонів), «Ліберальна партія України» ( голова М.В.Опанащенко, який нещодавно разом з народним депутатом І.Рибаковим підготували законопроект про підняття в Україні мінімальної заробітної плати з 1218 грн. аж до 4171 грн. ( Суперпіарпроект !!!)

Але для цього потрібно мати багато накрадених грошей ( бо кровно зароблених ніхто на вітер викидати не буде), підібрати команду з таких самих як і ви грошовитих магнатів. Щоб забезпечити передвиборчу розкрутку, на початку партійного списку бажано поставити кілька популярних в народі прізвищ ( типу Надії Савченко) і для п’яти – десяти осіб, а можливо і більше ( залежатиме від суми грошей, проплаченої агітаторам, членам і головам комісій, сільським головам і т. д.), прохід до парламенту гарантований.

Ще один перевірений і досить дієвий спосіб заховатися у парламенті від правосуддя ( бо на часі гряде всенародна люстрація і необхідно буде пояснювати людям, звідки взялися у наших кандидатів за такий короткий проміжок часу мільярдні статки, закордонні острови, вілли, вертольоти і яхти) – це бути безпартійним , але мати за спиною потужну партію, яку ви потім будете представляти в парламенті і відробляти їм своєю карточкою для голосування , лобіюючи їхні інтереси. Але, повірте, що для цього далеко недостатньо продати одну чи дві корови з власного двору, недостатньо навіть печататися щоденно на всіх сторінках районних газет. Для цього потрібна щоденна копітка багаторічна робота тисяч найманих працівників, які день і ніч за досить пристойну винагороду будуть трудитися в своїх районах над розкручуванням вашого іміджу. Грошей для цього жаліти не варто, бо витративши десяток мільйонів на передвиборчу кампанію, в майбутньому ви забезпечите гарантію недоторканості для решти своїх накрадених мільярдів.

Ще задовго до виборів наймайте по десятку агітаторів в кожному місті і селі, платіть їм солідну заробітну плату ( при нинішньому безробітті ви будете для них найкращим благодійником , а решта населення просто будуть їм заздрити і просити ваших агітаторів поклопотати і за них перед вами, щоб заробити на вашому піарі хоч якусь копійчину).

Не жалійте грошей на благодійність. БЛАГОДІЙНІСТЬ– це святе. Навіть Біблія вчить нас ділитися з ближнім. Перш за все – поділіться з церквою. Тоді пастирі душ наших будуть молитися самі і закликати свою паству молитися за вас. Можна подарувати храму ікону з підписом, що ця ікона подарована церкві саме від вас. Це буде спрацьовувати як 25 кадр: при кожному цілуванні ікони очі самі будуть читати ваше прізвище і це виглядатиме так, ніби люди цілують за вашу благодійність саме ВАС. Перевірено, спрацьовує.

Ще краще, якщо ви не пожалієте грошей на невелику капличку або на справжній храм , в якому кожна відправа починатиметься з молитви за вас, БЛАГОДІЙНИКА. Я вже не кажу за такі дрібнички як пасочка до Великодня, свічечка, іконка в кожен дім. Гречка, парасолька, таблетка, м’ячик, ручка. Все це лише підсилює гарантію вашого успіху на виборчому окрузі і ви можете на всі сто процентів бути впевнені, що серед своїх опонентів ви – НАЙКРАЩИЙ !

Ще одне ноу-хау, яке започаткував шанований в нашому районі діючий депутат парламенту Ігор Рибаков - це СОЦІАЛЬНІ УГОДИ з громадами сіл і селищ районів. Хоч цей документ не несе жодного юридичного зобов’язання, але з точки зору піар-технології - це дуже потужний інструмент залучення голосів виборців на свій бік. Він потужно спрацював у 2012 році.

Як приклад, приведу СОЦІАЛЬНУ УГОДУ № 95 від 11 жовтня 2012 року , підписану паном Рибаковим з громадою Свердловської сільської ради, на території якої я проживаю.
Зі свого боку депутат зобов’язується виконувати свою передвиборчу програму під час роботи у Верховній раді, погоджується взяти на себе обов’язок зі сприяння забезпечення бюджетного фінансування об’єктів соціально-економічної інфраструктури на селі, передбачені у додатку до цієї соціальної угоди.

А громада зі свого боку зобов’язується підтримати Ігоря Рибакова на виборах до Верховної ради України та його ініціативи, запропоновані в передвиборчій програмі «Разом ми зможемо більше!»

Підписали цю угоду за дорученням громади аж 21 авторитетна людина нашої громади, які представляють місцеве господарство, національний природний парк, школу, культуру. Повірили не на слово, а в документ, який вони підписали від імені громади. А в додатку до соціальної угоди були вписані наступні проблемні питання, які потребували негайного вирішення:

Ремонт та благоустрій колодязів громадського користування
Встановлення вуличного освітлення +
Ремонт Свердловської ЗОШ 1-111 ступенів, а саме заміна вікон, вхідних дверей, даху
Встановлення комп’ютерного класу у Свердловській ЗОШ
Реконструкція системи опалення Будинку культури (заміна 2-х котлів )
Придбання глибинного насосу для водопостачання
Заміна водогону по вул.. Зарічна-Шевченка
Ремонт дошкільного навчального закладу
Поточний ремонт доріг: Криски-Радичів-Розльоти-Бужанка-Вишеньки ( загальною протяжністю 24 км.), Горбатий міст-Покошичі-Свердловка ( протяжністю 14 км.)

Єдиний плюс щодо виконання цієї угоди стоїть біля другого пункту. На запитання до сільського голови, яке відношення має депутат Рибаков до встановлення вуличного освітлення , голова повідомив, що отримав від пана Рибакова 600 гривень на лампочки і закуплено таких аж 40 штук.
(Нині по селу горять до десятка лампочок, в основному по центральних вулицях села).

Решта пунктів вищеназваної соціальної угоди так і залишилися не виконаними.

А сам керманич сільської ради, який підписував дану угоду з народним депутатом, нині уже очолює місцевий осередок партії Петра Порошенка «Солідарність». Якщо поцікавитеся , хто нині в області і в районах формує президентську партію на місцях, то відразу ж помітите, що переважна більшість з них – це пристосуванці, які ще зовсім недавно були в обслузі Партії регіонів або в інших опозиційних до Президента Порошенка партіях, а сьогодні за всяку ціну на бренді президентської партії хочуть пробратися знову до владних органів, тим самим дискредитуючи як саму партію, так і Президента Порошенка, який не відає, що твориться у нього за спиною.

Я глибоко переконаний, що картина з цими соціальними угодами подібна в кожному селі нашого району. Переконаний, що у Шабалинові, Вербі, Будищі у соціальній угоді записано про підвід до своїх сіл газопроводу, на який вони чекають уже роками, що майже у кожному селі записано в угоду пункт про ремонт місцевого Будинку культури, про ремонт доріг, ремонт шкіл, тощо. І точно знаю, що всі ці обіцяні пункти так і залишилися лише пунктами на папері.

Вкотре перечитую передвиборчу програму Ігоря Рибакова 2012 року , де в кольоровому буклеті в його програмі записаний пункт про ремонт районної поліклініки , яка починає остаточно руйнуватися разом з надією тисяч людей на відновлення в районі нашого пологового відділення, на поліпшення якості обслуговування хворих людей нашого району, яким щодня потрібно підніматися аж на третій поверх лікарні, щоб отримати консультацію чи допомогу лікаря. Стає боляче, що нас вкотре обманюють, принижують.

А ще більше болить , коли бачиш, як вчорашні слуги недавнього казнокрада президента Януковича, ті, які привели країну до хаосу і розрухи, до війни в країні, знову реєструються кандидатами в народні депутати, створюють нові блоки і партії з єдиною метою – вберегти себе і свої награбовані мільйони і мільярди статусом недоторканності в парламенті. Я навіть перестаю надіятися на прозріння наших людей, яких можна купити кілограмом гречки чи вищенаведеними соціальними угодами. Я більше надіюся на тих хлопців, які стояли на барикадах Майдану, які воюють сьогодні на Сході нашої держави. Надіюся, що саме вони, повернувшись з війни додому, проведуть люстрацію в кожному селі, в кожному місті і в країні в цілому. Бо так жити далі в державі – НЕМОЖЛИВО !

На завершення я хотів би запропонувати нашим молодим кандидатам у депутати свою рекламну передвиборну продукцію. Якщо хтось захоче виділити мені за неї грошову винагороду, кошти прошу надсилати на благодійний рахунок для учасників АТО.

ПЕРЕДВИБОРНА РЕКЛАМА
ЧОМУ Я ХОЧУ СТАТИ ДЕПУТАТОМ ???

Чому я хочу стати депутатом?
Народним, тим, хто в Києві сидить.
Повірте, люди, не через зарплату,
В мене грошви – не знаю куди діть !

Я хочу йти в народні депутати,
Бо серце і душа в мене болить,
Коли дивлюсь, як людям виживати
В країні важко, не кажу вже жить.

Як тільки стану вашим депутатом,
Весь бізнес свій легальним я зроблю.
Не стану гроші за кордон ховати,
А новий вертоліт собі куплю.

Найму для себе добру охорону,
В бронежилет і каску одягнусь
Трудитись буду не на оборону,
А благодійністю на окрузі займусь.

Літатиму я скрізь на вертольоті,
Всім безкоштовно покажу кіно,
Хто не прийде, той буде у прольоті,
Не з’їсть задурно пачку ескімо.

Всім, хто готовий голос продавати,
Я подарую людям в кожен дім
Пакунок гречки, аспірин, жмут вати,
Щоб здоровилось виборцям усім.

Якщо спитає хтось: «Навіщо вати?»
Вона для вас в пригоді може буть:
Вуха заткніть, як інші кандидати,
Агітувати за себе почнуть.

Ви знаєте, наскільки я старанний,
Та головне, за чого варто жить:
Я буду в Раді там НЕДОТОРКАНИЙ !
В тюрму ніхто не зможе посадить.

Тому і хочу бути депутатом,
Тому ночами й днями я не сплю.
І наостанок хочу всім сказати:
Я ВАС УСІХ БЕЗВИМІРНО Л Ю Б Л Ю !!!

ВАШ КАНДИДАТ В НАРОДНІ ДЕПУТАТИ.

Василь Кирилюк, депутат районної ради,
с.Свердловка, Коропський район.



Теги:Свердловка, гумор про вибори, Коропський район, Ігор Рибаков, Благодійність


Читайте також



Коментарі (0)
avatar