реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Як мотивувати до знань, якщо правлять брагарі?

А, якщо без мемчиків та жартиків про рафінованого та типового представника довбограїв у ВРУ, брагара чи, зрештою, їх всіх? Питання до батьків. Як мотивувати дітей до знань в Україні? Назвіть хоч одну причину.. Колись жартома старшому Теодору казав: "Вчися синку, бо як не будеш вчитися то будеш таким бАлваном, як Янукович. І бачиш ким він став? Президентом!" Сміялись...

Як мотивувати дітей коли вони знають, що в цій державі народ не потребує освічених людей? Що чим тупіший та примітивніший тим маєш більше шансів для зросту чи, як модно казати - соціального ліфту. А, якщо ти ще й г@ндон - то 100% будеш владою, таких народ і обирає.

Їм вже важко жити, бо мають світогляд. А уявімо, що в них ще є академічні знання. Уявили? І? В нас світогляд помножений на знання дорівнює задуха та божевілля в країні дегенератів. Тотальна безперспективність.
Як бути нашим дітям - молодим українцям в країні, де не голосують за українців, де українець-патріот на старті - не сповна розуму для більшості, де при спробі змінити державу отримуєш шалений спротив? Де на роботу таких не запрошують, бо з такими важко домовитись, такими не поганяєш, як худобою. І це все в країні, де паспорт з тризубом і назва країни Україна. Морально легко, якщо ти в чужій країні - є пояснення чому це все так, а тут...?

Прочитав виправдання/вибачення від СН, дослівно: "Не готовий до прямих ефірів - займайся законотворчою роботою!" Розумієте ''глибину'' вже ''вилизаного'', підчепуреного, вичитаного, перевичитаного, офіційного прес-реліза? Не емоційного, а офіційного. Тобто вони щиро вважають, що законотворчість є простіше, ніж ток-шоу. В одному цьому виправданні всі здобуті колективні знання - всі дипломи, атестати, олімпіади, екзамени, заліковки з щоденниками, репетитори, вчителі, ректори, декани. Успішні. І, що головне, це ніхто і не зауважить.

Андрій МІЩЕНКО

P.S. влада є дзеркалом народу. Голосують за собі подібних. Брагар народився в незалежній Україні, 1994р. 26 років!!! Закінчив історичний!!! факультет Київського університету імені Тараса Шевченка!!!
Колись надіявся на 40 біблійних років. А ні, ми особливі, нам треба 1040 років.

Так все ж, як мотивувати до знань?



Теги:команда ЗЕ, виховання дітей, Слуга народу, Андрій Міщенко, Брагар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar