реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Як махлювати на ProZorro: рецепт директриси Яблунівського інтернату

Країна поступово переходить на електронні торги через систему «Прозоро». Саме вона має забезпечити відсутність контакту між учасниками торгів та чиновниками. Однак «фахівці» з Яблунівського інтернату здатні «згвалтувати» навіть механізм електронних торгів.

Працювали освітяни за простою старою як світ схемою: чекаємо результатів торгів, відхиляємо перше і друге місце (мали найнижчу ціну), визначаємо переможцем останнє місце. Ну і плювати директрисі інтернату (Неоніла Шаповаленко – авт.), що ціна ПП «Євровугілля» на 30 тисяч вища ніж пропонувало місцеве підприємство. Головне, мабуть, власний інтерес. Навіть у протоколі під час відхилення одного з учасників написали: «з директором ПП «Вагра» співпраця не склалася, тому ми дану пропозицію відхиляємо».

Що малось на увазі під терміном «співпраця не склалась», мабуть, всі можуть тільки здогадуватись.

Іншу фірму пані Неоніла відхилила тільки через походження вугілля з Львівсько-Волинського басейну. Мабуть, вугілля з так званих ЛНР-ДНР їй більше подобається. За інформацією місцевих жителів, директриса є давньою подругою радикала Ляшка. Може, й тому їй закони не писані?

ПП «Євровугілля» за даними сайту «Наші гроші» є фірмою колишнього власника ПП «Пік-інвест» Віталія Кабака, який разом з братом Ігорем Полюховичем постійно порушують законодавство заради перемоги в торгах. Детальніше ТУТ http://nashigroshi.org/2016/06/17/osvityany-zamovyly-vuhillya-na-3-miljona-firmi-vlasnyk-yakoji-razom-z-bratom-mahlyuvav-na-tenderi/

Сайт «Наші гроші» дослідив, що Віталій Кабак та його фірми «прославились» співпрацею з терористичними організаціями ЛНР-ДНР при поставці вугілля із зони АТО.

Читайте також: «Постачальники вугілля, яких підозрюють в зв’язках з терористами Донбасу, попалися на тендерній змові» http://nashigroshi.org/2015/09/11/postachalnyky-vuhillya-yakyh-pidozryuyut-v-zvyazkah-z-terorystamy-donbasu-popalysya-na-tendernij-zmovi/

Тож, податки з наших мізерних доходів опиняються в руках корумпованих наскрізь чиновників, які з легкістю перераховують їх бандитам з так званих ЛНР –ДНР. До яких пір люди, які ненавидять Україну, будуть перебувати на державних посадах грабуючи нас усіх та фінансуючи убивць. Як може так бути, що такі педагоги ще й досі навчають наших дітей і чому вони їх навчать?

Марина СІМ’ЯНЕЦЬ,
спеціально для Чернігів-Пост



Теги:Ляшко, Яблунівка, махлювання, ЛНР- ДНР, електронні торги, Прозорро


Читайте також



Коментарі (0)
avatar