реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Як хліб на столі, то стіл — престіл

Відмінні оцінки отримали зразки продукції товариства з обмеженою відповідальністю "Седам" від обласної дегустаційної комісії при державному підприємстві "Чернігівстандартметрологія". Про це повідомила секретар комісії Оксана Козинець.

Спеціалісти перевірили продукцію виробників Чернігова на відповідність нормативним документам.

ТОВ "Седам" представило для підтвердження якості майже два десятки зразків різноманітної продукції. Серед них стегенця, куряче філе під сиром, биточки "столичні", запечені курячі крильця, буженина. Підприємство виготовляє і страви української кухні – крученики і картопляні зрази, пиріжки печені з різними начинками, і грузинської – чахохбілі.

Уся продукція ТОВ "Седам" отримала дуже високі оцінки – від 4,5 до 5 балів за 5-бальною системою.

Фахівці перевірили за органолептичними показниками і продукцію фізичної особи-підприємця Шульга, ТОВ "Астрая-хліб", СПД "Лях", ТОВ "Гюнай".

Хлібобулочні та кулінарні вироби підприємств також отримали високі оцінки – 4-5 балів.

Дегустаційна комісія перевіряла продукцію на відповідність нормативним документам: рецептурам та технологічним інструкціям, наявністю контролю продукції за фізико-хімічними показниками, рівнем задоволеності споживачів.

До складу обласної дегустаційної комісії входять фахівці ДП "Чернігівстандартметрологія", управління у справах захисту прав споживачів, управління ветеринарної медицини в області, провідних підприємств-хлібопекарів.

Прес-служба ДП "Чернігівстандарметрологія"




Теги:Чернігівстандартметрологія, якість хліба, стандарти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar