реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Як я подолав ковід без фарммафії

Доброго здоров'я всім. Ну от і я перехворів цією заразою. Маю офіційне підтвердження по аналізу крові на антитіла, хоча під час активної фази хвороби плр тест цього не показав. Признаюсь, так довго і сильно я ще не хворів. Як правило одужував за 2-3 дні. А тут два тижні з яких днів десять так собі жорсткувато.

На початку пробував погасити заразу звичними мені методами - купався в холодній воді, ходив босий по лісу, пожалився бджолами добряче, навіть стаканюру самогону з перцем тяпнув. Не вийшло.

Прийшлось включати програму 5М. Мед ( багато різного - забрусний, в сотах, крем- мед з куркумою), Міль (настоянка воскової молі - часто по чайній ложці). Мухомор красний - в найважчі дні десь до 15грам протягом дня. Медова відбивка або медовий масаж легень на ніч ( виходило по жмені слизу). А на завершення - молоко гаряче з медом, маслом і козиним жиром. До всього цього добавив прополіс водний і спиртовий, настоянку підмору, пергу і легку їжу.

Каюсь, дещо купив в аптеці, після консультації у справжнього родинного лікаря - смоктульки від кашлю і вітамін с. Ну, мабуть, і все. Тепер можу радити, як подолати цю заразу без фарммафії.

Сергій ШЕВЧЕНКО



Теги:забрус, козяче молоко, куркума, медовий масаж, Мед, Ковід - 19, народна медицина


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Добрий день! А де ви купували медову відбивку? Там ж крім меду входять ще якісь трави.
avatar