реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ядерний шантаж Кремля: черговий страшний пук

Коли в тебе вибухає прямо в шахті, розносячи весь багатомільйонний полігон, ракета - треба що робити ? Правильно: висувати нові погрози! Так і робить Путін після вибуху ракети "Сармат", якими росіяни грозили Вашингтону.

У Офісі Президента України зазначили, що окрім ядерного шантажу в рф більше немає нічого, жодних інших інструментів залякування світу. «Ці інструменти не спрацюють», – заявив голова ОП Андрій Єрмак.

У РНБО ядерний шантаж путіна називають звичайним страхом перед українською зброєю, оскільки та знищує склади озброєння рф та забирає у путіна можливість продовжувати терор.

«Це страшилка від страху. Нічого більше. Цим подіям з оновленням ядерної доктрини і погрозами, за планом путіна, мали передувати вдалі випробування міжконтинентальної ракети «сармат». От тільки вона не змогла злетіти», – йдеться у повідомленні керівника ЦПД РНБО Андрія Коваленка.

А ось як пише аналітик Вадим Денисенко: "Путін заявив: іще трошки і буде ядерний удар. Що це означає:
1. В Росії прискорюють процес переговорів.
2. Росія піднімає ставки перед виборами в США, розуміючи, що ніяких переговорів поки не передбачено.
3. Росія імітує гру проти Китаю, показуючи Заходу (США), що гтоові на самостійну гру.
4. Росії вкрай важливо зіграти на українському полі і повністю обнулити візит Зеленського в США і навʼязати свою повістку дня для України
5. Головний комплекс Путіна - не розвал СРСР, а карибська криза. Він вважає, що якби Хрущов тоді не здався, штати б програли ще тоді.
Головне. свою заяву Путін обклав умовами. І ніякого ядерного удару не буде".

Росія розвалиться. Шкода, що цього не розуміє Захід і гальмує з допомогою Україні. Ціною українських життів.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Вадим Денисенко, режим Путіна, ядерна загроза, широка війна, Єрмак


Читайте також






Коментарі (0)
avatar