реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Яценюк у Чернігові: "Я з нетерпінням чекаю світової продовольчої кризи!"

Під час перебування у Чернігові кандидат у Президенти Арсеній Яценюк виступив на центральній Красній площі та зустрівся із журналістами. Зокрема, він заявив про необхідність націоналізувати державну владу, бо досі вона належить двом акціонерам -- Тимошенко і Януковичу, які двічі були прем"єрами і кандидатури яких вносив Ющенко. Наслідок -- зруйнована система влади, у якій зміна прізвища Президента нічого не дасть. Необхідно розпускати парламент і створити новий орган боротьби з корупцією:" В Україні ще знайдуться дві-три сотні правоохоронців, які ними залишились, а не стали бізнесменами. Одного з них я назву -- генерал-полковник Хоменко, який зараз продумує систему своєрідного ФБР", -- розповів Арсеній Яценюк.

Найдовшу відповідь гостя викликало питання від "Сіверщини":" Україні в особі її Президента щойно ще раз отримала по носі від Європи і зрозуміло, що ЄС нам не світить. Але й кидатися в обійми братерського екстазу з Росією нам теж не випадає. То що нам робити з Росією?"

Арсеній Яценюк:" Берлінський мур не зник -- він перемістився на кордон з Україною. Тому я з нетерпінням чекаю світової продовольчої кризи, коли Європа згадає -- де, мовляв, ті українці, що можуть нагодувати світ? Тож і на нашій вулиці буде свято. А проситися я нікуди не збираюся! Росії ж та Білорусі, Казахстану, Грузії, Азербайджану і Туркменистану я запропоную східноєвропейський проект. Це енергетичний консорціум: росіяни з газом, ми - з трубою. Це спільна продовольча політика. І Україна повинна не зерно вивозити, а продукти переробки -- борошно тощо. Це модернізація озброєнь: якщи ми втратимо ринки, їх заберуть китайські товариші. Путін врятував Росію, але Путін не зробив нову Росію. Повірте, Росія має набагато більше проблем і набагато серйозніших, ніж у нас. До того ж, Москві Європа не повірить. Тому Київ повинен стати центром східноєвропейської консолідації".

Детальніше -- читайте у нступному випуску газети "Сіверщина".

Василь ЧЕПУРНИЙ




Теги:вибори, Яценюк, Європа, Росія


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Цитата: "Арсеній Яценюк:" Берлінський мур не зник -- він перемістився на кордон з Україною. Тому я з нетерпінням чекаю світової продовольчої кризи, коли Європа згадає -- де, мовляв, ті українці, що можуть нагодувати світ? Тож і на нашій вулиці буде свято."

Бовдур! Тоді все продовольство з України наші депутати-бізнесмени вивезуть за кордон і в Україні ціни різко підскочать, - знову настане голодомор.

avatar
2
Я теж, коли читав, то мене здивували дуже слова про те, що Україна нагодує увесь світ. Я ще подумав-адже у тридцяті роки теж у селян все відбирали і продавали (чи віддавали -хто там тепер розбереться?) у країни світу, а свої люди гинули від голоду. І тут (о, диво!) - коментар читаю Алекса... Я повністю згоден з ним. І правильно він назвав Яценюка бовдуром!
avatar