реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Я сама собі купую квіти

Війна лишила в моїй памʼяті багато моментів, які закарбуються на все життя. Один з них - квіти. Квіти весни 2022. Руїни, завали, дроти на дорозі, скалічене місто, і квіти. Квіти на клумбах, які засадили минулоріч, квіти на присадибних ділянках з розбитими будинками. Вони не знали що війна, що біль, вони пробивались з-під землі до весняного сонечка, як свідчення життя, що продовжується.

З тих пір чи не кожен робочий тиждень купую на роботу букет домашніх квітів. Байдуже яких. Півони, ромашки, троянди… Вони нагадують мені про те, що треба жити і рухатись вперед попри все. Так, я з тих жінок, що купують самі собі квіти під настрій.

↪️ Щодо руху вперед: ми з вами вже добре просунулись у зборі на прилад нічного бачення AGM Rattler TS19-256 для 105 прикордонного загону імені князя Володимира Великого. Маємо 28600 грн. Ціль: 51300

Прошу підтримати. Війна не закінчилась, конвертувати подяку захисникам ви можете у вигляді донатів. Не всі донати фізично можу позначати, але пізніше вони всі увійдуть в детальний звіт по картці.

Офіційна волонтерська картка та ж: 5168 7456 1134 3366 Кунтиш Ольга.

На фото гілочка домашніх троянд на мій наступний тиждень. Фото зроблено на фоні понівечених від уламків ракетного удару стін Головпоштамту у м. Чернігові.

Ольга КУНТИШ



Теги:волонтери, широка війна, щоденники війни, квіти, Ольга Кунтиш


Читайте також



Коментарі (0)
avatar