реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Я побував у могилі!

Я побував у крипті Воскресенського храму на цитаделі у Батурині!

Тут у крипті поховані місцеві мешканці - мученики російського злочину - різанини у Батурині 13 листопада 1708 року. За наказом кровопивці і маніяка Петра І війська московитів під командуванням Мєншікова увірвалися до Батурина вирізали і спалили 15 тисяч українців!

У 2008 році мощі мучеників - мешканців Батурина були знайдені і перепоховані у крипті відновленого Воскресенського храму. Я не раз бував у Батурині, не раз бував на цитаделі, але навіть не підозрював про існування цього місця.

Темрява, тиша, десятки трун з мощами українських мучеників - свідчення московського людоненависницького злочину. Це справжній шок! В голові тільки думки про помсту, а на вустах тиха молитва за спокій душ мучеників!

Тут повинні побувати всі українці, побачити це на власні очі, щоб зрозуміти, що російський вбивця-рецидивіст ніколи не виправиться, він не кається і продовжує вбивати. Вбиває тільки тому, що ти українець, ти вільний і не хочеш жити за його правилами! З московітами не можливо примиритися! Цього не можна робити, бо завершиться для нас - це тільки новою батуринською різаниною! З московським окупантом можна говорити тільки мовою зброї!

Вічна пам’ять мученикам московської різанини у Батурині!

Андрій КОВАЛЬОВ



Теги:Петро I, заповідник Гетьманська столиця, Андрій Ковальов, Батурин, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar