реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Іван Плющ та Іван Забабаха: збори Чернігівського земляцтва. Фоторепортаж

Вчора у Києві відбулося святкування з нагоди 15-ти річчя створення найчисельнішого земляцтва у столиці – Чернігівського, яке об’єднує понад 3 000 вихідців із сіверської землі. Земляцтво має 22 організації (коша), на його чолі стоїть Віктор Ткаченко, директор Київського палацу спорту.
Перед початком урочистостей члени земляцтва та гості з області мали змогу оглянути виставку виробів декоративно-ужиткового мистецтва, ознайомитися із туристичним потенціалом краю.
Потому відбулося урочисте засідання у щойно відремонтованому Палаці. З трибуни лунали привітання від урядовців, мав слово голова обласної ради Анатолій Мельник.
Було підписано Угоду про співробітництво між Чернігівською облдержадміністрацією, Чернігівською обласною радою, Радою Товариства «Чернігівське земляцтво» у місті Києві на 2011 рік. Найактивніші члени Товариства були нагороджені Почесними грамоти, знаками Чернігівської облдержадміністрації та Чернігівської обласної ради. Зібрання завершилося святковим концертом.
Про те, що ж робили на зборах земляцтва козаки-мореплавці, що робили тисячі земляків після концерту і чим Іван Забабаха відрізняється від Івана Плюща читайте на сторінках наступного числа «Сіверщини».

Олександр ЯСЕНЧУК










Коментарі (0)
avatar