реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Іс полла еті деспота!

Його Всесвятість Архієпископ Нового Риму і Вселенський Патріарх Варфоломій відзначає сьогодні 29-ту річницю обрання на кафедру і престіл Святого Апостола Андрія!

Жодна людина не буде сумніватися чи дискутувати, що минулі майже три десятиріччя – це ціла епоха в історії і традиції сучасного Православ’я, яке завдяки місії і особистій самопосвяті Патріарха Варфоломія вже ніколи не буде таким, яким воно було до нього.

Тенденція, яку уособлює і власним прикладом втілює Його Всесвятість, це – прагнення зробити Віру і Святу Церкву живою, для якої найвищою цінністю є Людина і повага до того, чого прагнуть віруючі і православні спільноти.

Дарування автокефалії Українській Церкві – одне з найважливіших діянь Всесвятійшого Патріарха, завдяки якому Він назавжди увійде в історію і стане Символом нової доби у Світовому Православ’ї, яке нелицемірно поважає людський вибір, піклується про збереження природи, реагує на проблеми світової цивілізації загалом та зокрема суспільств, де присутність православних є видимою і значущою.

Για πολλά καλοκαίρια, αγαπητέ Πατριάρχη!

Η Ουκρανία σας περιμένει!

Андрій ЮРАШ



Теги:українська автокефалія, Андрій Юраш, Вселенський Патріарх


Читайте також



Коментарі (0)
avatar