реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ірина Должикова з команди Атрошенка очолила департамент культури

Cьогодні голова Чернігівської державної адміністрації Валерій Куліч сьогодні представив начальника Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації Ірину Должикову.

За словами джерела сайту "Високий вал", кандидатуру Должикової «пробивав» Владислав Атрошенко, адже він давно, ще з 2001 року, знає міністра культури В’ячеслава Кириленка по «Нашій Україні».

На представленні Валерій Куліч сказав, що Кириленко сумнівався при призначенні, але голова ОДА сказав, що вважає Ірину Должикову «людиною з моторчиком». А за даними джерел "Сіверщини", міністерство не просто сумнівалося, а кілька разів завертало цю кандидатуру.

"Високий Вал" пише: "У послужному списку Должикової є роботу в банку, не без допомоги у працевлаштуванні її батька (очільника Чернігівського філіалу відомого банку).
Вона також створила школу спортивного танцю «Клуб Ніка». Працювала в команді одного з бізнесменів Тарасовців. І врешті-решт приєдналася до команди Владислва Атрошенка. До якої входить і голова ОДА Валерій Куліч.

Багато чернігівців знає Ірину Должикову, як виховану, приємну і ділову жінку.
Її «українськість» під знаком запитання. Але це, загалом, характерне явище для усіх чернігівських команд, які керували і керують Черніговом і Чернігівщиною".



Теги:Владислав Атрошенко, Ірина Должикова, Чернігівська ОДА, Валерій Куліч, департамент культури


Читайте також



Коментарі (0)
avatar