реклама партнерів:
Головна › Новини › Тут я живу

Інтернет у Дроздівській школі!

Дроздівська загальноосвітня школа може по праву пишатися воїми випускниками, які її не забувають! Цього тижня її колишні учні, а нинішні меценати Віталій Корж та Віктор Лазар долучили сільську школу до мережі Інтернет! Сталося це також за сприяння заступника міністра транспорту та зв’язку України Миколи Гончара. У школі відтепер є інтернет-клас, і учні матимуть змогу спілкуватись зі всією планетою.

А основу меценатства в цьому селі заклали брати Василь, Дем’ян, Леонтій і Степан Прокоповичі ще за часів Російської імперії. Тепер на згадку про них відкрита капличка в центрі села Дроздівка.

Директор школи, заслужений працівник освіти Людмила Лівенко дуже вдячна за допомогу, а учні, напевно, ще більше, адже за право першими сісти за комп’ютери провели конкурс серед школярів, і своє вміння вони продемонстрували перед почесними гостями на відмінно.

А ще в цій школі викладають курс християнської етики. На сьогодні не кожна міська школа має свій гімн, який діти пронесуть через усе своє життя.

Це справді дуже затишна шкільна родина із традиціями Гетьманщини. До речі, портрети українських гетьманів у школі є, а намалював їх шкільний вчитель фізики та музики Аркадій Батюта.

Школа радості й добра – саме такими словами заклад зустрічає першокласників, надзвичайний свідок цього – гніздо лелек біля входу до школи. 78 школярів нині навчаються в цій особливо теплій школі.

Незабаром з’явиться веб-сторінка в Інтернеті, у школярів буде можливість спілкуватися зі школярами області та зарубіжжя.

На відкритті були присутні почесні гості. Олексій Сидоренко, директор Чернігівської філії ВАТ «Укртелеком», завірив у надійності швидкісного Інтернету. Валерій Телятников, директор Чернігівської філії концерну РРТ, повідомив, що заплановано оснащення поштових відділень комп’ютерами та Інтернетом. Олександр Тимощук, директор чернігівської дирекції «Укрпошти», вручив поштовому відділенню села три велосипеди.

Валерій СЕНЧУК




Теги:Віктор Лазар, Дроздівка Куликівського, Лівенко, Віталій Корж


Читайте також



Коментарі (0)
avatar