реклама партнерів:
Головна › Новини › Тут я живу

Дроздівка — не глибинка

Лелече гніздо біля входу в школу — своєрідний символ мандрів у світ знань зустрічає учнів Дроздівської школи Куликівського району. Цей освітній заклад збудований ще 1898 року на кошти меценатів братів Прокоповичів. А сучасні меценати — випускники цієї школи Віктор Лазар та Віталій Корж профінансували спорудження каплички на честь своїх славних попередників.

Побутує думка, що міські школярі мають перевагу перед сільськими, оскільки в останніх відсутні сучасні технічні засоби. Не факт! Дроздівська «Школа добра і радості» (так вона називається) має комп’ютерний клас, де 13 комп’ютерів і це на 78 школярів.

Подарунком від меценатів Віталія Коржа та Віктора Лазаря стало підключення школи до Інтернету. Учитель інформатики Дмитро Зубок при цьому провів конкурс на краще знання комп’ютера, переможці якого продемонстрували своє вміння перед почесними гостями, серед яких був і заступник міністра транспорту і зв’язку України Микола Гончар. Мрія директора школи, заслуженого працівника освіти, Людмили Ліванко стала дійсністю.

Отримала школа від гостей ще й музичний центр та чимало книг. На закінчення зустрічі учителі та учні виконали гімн школи, сама наявність якого ще раз підтвердила, що поняття глибинки — річ відносна.

Валерій СЕНЧУК.
Опубліковано в газеті "Біла хата". Передплачуйте!




Теги:Дроздівка, Віктор Лазар, інтернет у школі, Віталій Корж


Читайте також



Коментарі (0)
avatar