реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Індекс олії

Не перестаю пропагувати "індекс олії". Постив багато разів катастрофічні ціни на олію. На що мені боти Зе писали що ми олії не вживаємо, і що вона нам діри в бюджеті не робить. Але свинство полягає в тому, що аграрії нагріли всіх і вся двічі. Висока кон'юнктура цін дала їм можливість подивитися на зовнішніх ринках, а оголивши внутрішній ринок, вони ще й підняли ціни на внутрішньому ринку. А де тут уряд? А його може не існує в природі. ВІН РЕГУЛЮЄ ЛИШе В СВОЇХ ІНТЕРЕСАХ. Люди тут ні до чого. Для переконливості позиції пропоную дослухатися до Ігора Уманського. Бо його думка тут більш ніж професійна, двічі міністр фінансів знає що говорить. Якщо навіть не називає цифр!

Осьщо двічі міністр фінансів констатує: «Ще в кінці минулого літа було зрозуміло, що ціни на продукти харчування будуть рости, і з цим треба терміново щось робити. Більш того, я навіть склав список необхідних дій для врегулювання критичної ситуації.

Що ми маємо на сьогодні?
За даними Держстату в Україні зараз найвищі ціни за всю історію Незалежності. Продукти подорожчали вдвічі, але це ще не кінець. Ціни продовжать рости до 2022 року.
Ситуація з критичної перетворилась на катастрофічну, а міністр АПК каже: «протекціонізм – це останнє, чим буде займатись уряд».
Висновки робіть самі.»

І це реально наштовхує на думку про те, що делеговані у владу призначенці поспішають збагатити свої корпорації якомога швидше, розкручуючи спіраль інфляції. Але олія найбільш кричущий випадок, як її не розливай у менший посуд заради приховування ціни. Але й з хлібом теж саме. Порахував звичайний «Бородинський» нарізний в упаковці- 22 гривні 300 грамів , це значить, що кілограм коштує десь 70 гривень . Це звичайний масовий сорт хліба. Не крафтовий !

Схоже, що цей кабмін позеленів остаточно, а позеленілий хліб – зіпсований хліб. Цей зіпсувався_ несіть новий!

Володимир ЦИБУЛЬКО



Теги:ціни, Ігор Уманський, олія, подорожчання, команда ЗЕ, Володимир Цибулько


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Мінагрополітики скасували два роки тому, а відновленому на вимогу аграріїв не дають зіпнутися.
avatar