реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Імітатори українства

Не виходить з думки хвацький звіт одного столичного діяча про витрату на телефонні дзвінки в Росію грошей, зібраних з усього українського миру. Мовляв, потрачено на правдиві розповіді громадянам РФ про війну росіян в Україні. 320 тисяч доларів! На телефонні балачки родичам і знайомим. М'яко кажучи, дивне застосування грошей українців.

В той же час за час перебування цього діяча на посаді радника міністра внутрішніх справ не було поставлено жодного передавача для трансляції українських теле- і радіопередач.

Взагалі столичні діячі живуть наче у бульбашці - їм не зрозуміти нас. Адже коли на Чернігівщині шастали російські окупанти і не було світла, вони нам радили зайти в інтернет, щоб дізнатися правдиві новини... Ага, в рейку ще б постукали! Радили по радіо, у кого воно було та збереглися батарейки. Уявляю, як зараз голо без української інформації мешканцям Херсонської та Запорізьної областей, що під окупацією. І пам'ятаю як відфутболювали всі пропозиції по розвитку радіомережі, в тому числі ідеї про мовлення на прилеглу Брянську область сприймалося як єресь. Це ж не 320 тисяч доларів пролялякати у Росію!

Згаданий діяч, пригадую, у 2014 році став заступником голови Донецької ОДА, коли там все починалося. Героїчно витримав 8 місяців і звільнився, бо ...зарплата маленька. Зате написав патріотичну книжку про Україну майбутнього...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Віктор Андрусів, інформаційний простір, Радіо, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar