реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ілон Маск в ім'я Росії і надприбутків

Практикуючим футурологам на замітку.

Ілон Маск визнав, що фактично "вручну" й одноосібно регулював покриття інтернетом, використовуючи ще не завершений проект Starlink (fixed-satellite service (FSS)).

Критики, які наголошували на можливості монополізації доступу до глобальної мережі зі всіх куточків Світу та ручного управління, виявляється, не далекі від істини.

Тобто приватна комерційна структура (!) – одноосібним (!!) рішенням її керівника та ще й на користь країни, яка руйнує Світовий порядок і базові принципи та правила безпеки (!!!) намагається впливати в дуже конкретних питаннях (що регулюються відповідними міжнародними нормами) на право країни на самооборону згідно Статуту ООН.

Не забагато для талановитого комунікатора й менеджера, який хотів би стати новим монополістом (не без підтримки державних структур) і не тільки заробляти надприбутки, а ще й вирішувати на свій розсуд долі людей?
Новий Світ, який стрімко наближається, потребує вже сьогодні чітких правил, забезпечення конкуренції, а не монополії і хоч якихось загальновизнаних базових принципів!

Валерій ЧАЛИЙ



Теги:широка війна, агент Москви, Валерій Чалий, Ілон Маск


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Захистімо демократію в США!
avatar