реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Ігри Соколова навколо мандату

Спочатку міський голова Олексанлр Соколов, який ніяк не може здати свій пост через зволікання Верховної Ради щодо позбавлення мандату нардепа обраного міським головою Владислава Атрошенка, заявив, що він лишається чинним міським головою і просить його не реєструвати депутатом.

Та згодом, як повідомив член виборчої комісії Сергій Соломаха, Чернігівська міська ТВК за участі в засіданні довірених осіб Соколова і Атрошенка і без присутності ЗМІ, після бурхливих дебатів, 10 голосами з 15 присутніх (зокрема, відсутній О.Гашпар), відхилила заяву Соколова як незаконну та одночасно відмінила своє рішення про реєстрацію його депутатом за надання недостовірної інформації щодо відсутності представницького мандату.

Проте сьогодні очікується рішення Верховної Ради, яке дозволить міському голові Владиславу Атрошенку зайняти свою посаду і перемістити Соколова в зал засідань зі звичної для нього президії.

Заява Заява А.Соколова до Чернігівської міської ТВК від 20 листопада 2015 року про відсутність пердставницього мандату





Заява А.Соколова до Чернігівської міської ТВК від 1 грудня 2015 року про відтермінування оголошення його депутатом Чернігівської міської ради.






Теги:Владислав Атрошенко, Сергій Соломаха, Олександр Соколов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
АТРОН ПОЧЕМУ СОКОЛОВ НЕ НА ЗОНЕ КАКИЕ ИГРЫ ЛЮДИ ЖДУТ РЕЗУЛЬТАТЫ,
avatar
2
Домашний адрес Соколова заретушируйте, дебилы, а то по судах затаскает !
avatar