реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ігор Рибаков також не спішить у фракцію більшості

Депутат-самовисуванець Ігор Рибаков заявив, що інформація про його вступ в одну з фракцій парламенту не відповідає дійсності.

За його словами, на низці інтернет-сайтів опублікована інформація про те, що Рибаков, обраний у 207 окрузі, вже написав заяву про вступ у фракцію Партії регіонів.

"Я з великим подивом прочитав інформацію про написану мною заяву про вступ до одної з фракцій. Це абсолютно не відповідає дійсності. Я балотувався як самовисуванець без прив'язки до якоїсь політичної сили", - заявив Рибаков.

"Фракція Партії регіонів перебільшила свої можливості", - зазначив депутат.

Як відомо, Рибаков обраний у 207 одномандатному окрузі, до якого входять Городнянський, Новгород-Сіверський, Сосницький, Семенівський, Коропський, Корюківський та Щорський райони Чернігівської області. За нього проголосували 32 864 виборці, що становить 38,13%.

Нагадаємо, свого часу Рибаков, який потрапив в минулий парламент за списками Блоку Юлії Тимошенко, демонстративно залишив склад більшості, в яку входили БЮТ і НУ-НС. Пізніше він створив депутатську групу, в яку, переважно, входили депутати, які пройшли до парламенту за списками БЮТ і НУ-НС.



Теги:Ігор Рибаков, Партія Регіонів, парламентська більшість


Читайте також



Коментарі (0)
avatar