реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Чернігівський фальсифікат з російського спирту

Податкові міліціонери Чернігівщини і Кіровоградщини припинили виробництво та збут фальсифікованого алкоголю

В рамках проведення операції «Акциз-2015», спільними зусиллями співробітників податкової міліції Головних управлінь ДФС у Чернігівській та Кіровоградській областях, виявлено та припинено діяльність міжрегіональної схеми незаконного виготовлення та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв.

Як повідомив прес-секретар податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області Микола Тулупов, встановлено, що на території м. Чернігова декілька місцевих мешканців налагодили масове незаконне виробництво алкогольних напоїв під виглядом продукції відомих офіційних виробників такої продукції. Сировиною незаконного виробництва фальсифікату був спирт сумнівної якості, який нелегально постачався з території Російської Федерації.

Готовий фальсифікат збували на території Чернігівської та Кіровоградської областей через розгалужену торгівельну мережу.

В ході проведених 14 обшуків на території Чернігова та деяких населених пунктах Кіровоградської області з незаконного обігу вилучено більше 4 тисяч літрів фальсифікованої алкогольної продукції, понад 5 тисяч літрів спирту та близько 380 тис. грн. готівкових коштів, які були одержані від незаконної реалізації фальсифікату.

Продовжуються слідчі дії в рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками злочину, що кваліфікується за ч.3 ст.204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, виготовлених з недоброякісної сировини, що становлять загрозу життю та здоров’ю людей).

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області



Теги:ДФС в Чернігівській області, Кіровоград, алкоголь, фальсифікат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar