реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Громадська приймальня міністерства оборони уже працює

У Чернігові, на базі обласного військового комісаріату розпочала свою роботу регіональна громадська приймальні Міністра оборони України. До роботи з відвідувачами на добровільних засадах приступили члени різних всеукраїнських громадських і ветеранських організацій.

– Серед основних напрямків нашої роботи є надання безкоштовної, висококваліфікованої, ефективної правової допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України, звільненим у запас або відставку, членам їхніх сімей та іншим громадянам, які звертаються для вирішення питань безпосередньо до Міністра оборони, – розповів голова цієї приймальні помічник військового комісара з правової роботи майор Анатолій Лотоцький.

На його переконання, основним завданням, що стоїть перед регіональною громадською приймальнею, є підвищення довіри громадян до Збройних Сил України, досягнення конструктивного діалогу між громадянами і Міністром оборони. Своєю чергою все це дозволить пришвидшити роботу щодо звернень військовослужбовців, ветеранів, та членів їхніх сімей та оперативно на них реагувати.

Вони також інформуватимуть громадян та військовослужбовців щодо соціальних ініціатив Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України та Міністра оборони України та заходів з реформування та розвитку Збройних Сил, допомагати в оформленні документів правового характеру тощо. Звернення прийматимуться в усному чи письмовому вигляді, а також через соціальні мережі. Ті питання, які в силах працівників регіональної громадської приймальні, вирішуватимуться на місці. Категорія ж запитань, яка потребує доопрацювань, відправлятиметься до Києва у відділ розгляду звернень та прийому громадян Міністерства оборони України.

Як поінформував майор Лотоцький, регіональна громадська приймальня Міністра оборони України працюватиме у вівторок та четвер з 9 до 18 години.

А представниця організації солдатських матерів Тамара Мехед заявила, що всіляко допомагатиме у роботи приймальні та висловила упевненість, що відтепер вирішення проблем, які існують у солдатів та матросів, а також призовників, стане швидким та неупередженим.
Регіональна громадська приймальня Міністра оборони України працює за такою адресою:
м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 68; контактний телефон: (04622) 3-27-91; керівник – майор Анатолій Лотоцький.

Члени громадської приймальні:
1. Генерал-майор запасу Сташко Борис Васильович, член Громадської організації “Військові зв’язківці”.
2. Полковник запасу Бочаров Дмитро Володимирович,член Всеукраїнського Союзу громадських об’єднань учасників бойових дій ветеранів військової служби та правоохоронних органів “Всеукраїнський Союз”.
3. Полковник запасу Віхров Станіслав Григорович, голова Чернігівської обласної Організації ветеранів Афганістану Української Спілки ветеранів Афганістану.
4. Мехед Тамара Станіславівна, член Організації солдатських матерів України у м. Чернігів.



Теги:громадська приймальня, Чернігів, військовий комісаріат, Міністерство оборони


Читайте також



Коментарі (0)
avatar