реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Громадська ініціатива "Оновлення країни" започаткувала проект "Нові люди"

Проект "Нові люди" - один із базових проектів ГІ "Оновлення країни" направлений на формування громадського кадрового активу, "золотого фонду" для державного будівництва.

"Оновлення країни" має на меті згуртувати та виховати новий політичний громадський актив, який змінить не лише владу, а й філософію державного розвитку.

Проект "Нові люди" дозволить об’єднати людей, які будуть здатні не лише скаржитись на діючу владу, а зможуть зайняти її місце та гідно представляти інтереси громадян на всіх рівнях державного управління та в громадському секторі.

В рамках проекту відбуватиметься анкетування талановитих та активних молодих людей які братимуть участь у семінарах, конференціях, дискусіях та конкурсах, метою яких є напрацювання нової філософії державного розвитку.

Це сприятиме підвищенню професійного рівня та конкурентоспроможності патріотично спрямованої молоді, дозволить набути необхідних навичок для безпосередньої участі в управлінні країною.

«Ми підтримаємо талановиту, суспільно активну молодь, яка в майбутньому стане справжньою національною елітою», - говорить співкоординатор ГІ «Оновлення країни» Андрій Левус.

Також він додав, що молоді люди, яка розчарувалися в діях нинішніх політиків, чиновників, та високопосадовців не повинні миритися з існуючим станом речей, а мають прийти до влади щоб їх замінити.

"Нові люди" не чекатимуть чергову "нову владу", яка має прийти і вирішити всі проблеми, а будуть займати активну громадську позицію, діяти тут і зараз, щоб змінити життя в країні на краще», - додав Левус.

Заповнити анкету проекту "Нові люди" можну тут: http://ok-ua.org.ua/news.php/news/204

Контакти представництва проекту у Чернігові: [email protected], тел. моб. (063) 236-18-03





Коментарі (0)
avatar