реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Грабіжника знайшли держохоронці

Завдяки оперативному реагуванню групи затримання управління Державної служби охорони при УМВС вдалося оперативно затримати горе-грабіжника, який «обчистив» літню жінку.

А події розвивалися так. О восьмій годині ранку до наряду групи затримання звернулася літня жінка з закривавленим обличчям й попросила знайти кривдника, який обікрав її оселю. Як стало відомо, сімдесятитрирічна чернігівка Галина Г., перебуваючи одна вдома, відкрила двері незнайомому чоловіку. Той, миттєво вдершись у чуже помешкання, спочатку нахабно «обчистив» шафу, а на супротив господарки відповів стусанами в обличчя. Наостанок – збив стареньку з ніг і зник у невідомому напрямку. Оговтавшись, жінка вибігла на вулицю благати про допомогу. На щастя, поряд був наряд групи затримання Державної служби охорони…

— Відпрацьовуючи прилеглий район, держохоронці розпочали з ринку, який знаходиться поблизу будинку, і не даремно: чоловік вже розпочав торгувати викраденими речами, — розповідає виконуючий обов’язки начальника управління Державної служби охорони при УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Ігор Магдибор. — Кривдника жінка впізнала. Викрадене вилучено, правопорушника затримано.

Для з’ясування всіх обставин скоєння цього злочину правопорушника доставлено до Чернігівського міського відділу міліції. Наразі встановлено, що ним виявився 33-річний житель обласного центру Сергій К. Він затриманий до ізолятора тимчасового тримання, відкрите кримінальне провадження за п.3 ст.186 Кримінального кодексу України «грабіж», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Слідство триває.

Ірина БОНДАРЧУК,
інспектор УДСО при УМВС України
в Чернігівській області



Теги:УМВС в Чернігівській області, державна охорона, грабіжник


Читайте також



Коментарі (0)
avatar