реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Грабіжника поранив господар - його арештували

Емоції киплять навколо загиблого грабіжника приватної оселі у Хусті.

Побачивши на камерах грабіжника, чоловік взяв зареєстровану зброю і спробував затримати зловмисника, той почав нападати на господаря. Господар вистрілив по ногам. Поранений зловмисник втік. Господар передзвонив у поліцію. Пошуки привели до тіла зловмисника, який, будучи пораненим у ногу, помер від втрати крові.

Господаря затримала поліція із звинуваченням "умисне вбивство ...
М-да, подібного від наших правоохоронців не чекав ...

Поранення у ноги? Зловмисник помер утікаючи через втрату крові? Яке умисне вбивство? Чи самооборона настає тільки коли хазяїна вже вб'ють чи, щонайменше, покалічать?

Для тих, хто виправдовує зловмисника, мовляв хлопець (17 років) з порядної сім'ї, просто напився і почав чудити (читав такі версії) ... П'яний не контролює себе, що якби по-л'янці зразковий хлопчик вбив хазяїна? А якби ще й заволодів зброєю і пішов шукати нових "пригод"? В усі часи алкогольне сп'яніння було обтяжуючою обставиною.

Для тих, хто почне роздувати кампанію проти володіння зброї. Я - за вільне масове володіння зброєю із відповідними правками у кримінальному кодексі. Я свідомий загроз, але ... Злочинний елемент і так без проблем знаходить зброю і тільки для законослухняного громадянина все складно. А так, за кілька років всіх буйних "вилікують" і рівень злочинності впаде в рази.

Мирослав МЕДЕНЦІЙ



Теги:вільне володіння зброєю, Хуст, Поліція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar