реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Городній чи Атрошенко стануть заступати Хоменка?

Партія Тігіпка "Сильна Україна" здулася, тобто приєдналася до партії регіонів. Газета "Комерсант-Україна" із посиланням на джерела повідомила, що віце-прем'єр Сергій Тігіпко домовився з Партією регіонів про призначення представників його партії заступниками голів 15 обласних державних адміністрацій.

Заступником голови Житомирської облдержадміністрації призначений депутат облради, керівник облорганізації партії "Сильна Україна" Ярослав Долгих.

Голова Харківської обладміністрації Михайло Добкін призначив своїм заступником голову харківської облорганізації партії "Сильна Україна" Андрія Моченкова.

«Сильну Україну» в Чернігові очолюють відомі бізнесмени Владислав Атрошенко та Максим Городній, колишні "нашоукраїнці". Перший керує підприємством "Хліб Києва", а другий чернігівським "Облтеплокомуненерго". На кому зупиниться вибір влади -- чекати недовго.



Теги:Владислав Атрошенко, Тігіпко, Сильна Україна, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Чи не з того вони покоління комсомольців, котрих 1989 року партія кинула на побудову капіталізму в колишньому СРСР? Якщо з того, то я за, їхній капіталізм буде гуманний, соціально спрямований, європейський, вони допоможуть диким капіталістам із тіні поділитися з бідними, як обіцяють Президент та Тігіпко. Коли вони розпочали свої бізнеси - ще в радянські часи, чи вже в наші?
avatar