реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Горілчані "фабрики" в гаражах і квартирах викриті

З початку року у ході відпрацювання незаконних каналів збуту горілчаної продукції встановлено адреси чернігівських квартир та гаражів, на яких здійснювалися виготовлення та збут фальсифікованих алкогольних напоїв.

При проведенні перевірок співробітниками відповідного підрозділу податкової міліції Чернігова спільно зі співробітниками податкової міліції ДПА в області зафіксовано факти збуту такої продукції громадянином «С» з приватного будинку за місцем проживання.
На підставі зібраних матеріалів прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 204 КК України відносно згаданого громадянина.

Під час проведення обшуків по даній кримінальній справі виявлено підпільний цех по виготовленню фальсифікованих алкогольних напоїв, звідки вилучено:

- 20 скляних пляшок ємністю 0,5 л. з етикетками відомої марки «Хортиця» в асортименті, заповнених прозорою рідиною та обклеєних марками акцизного збору з візуальними ознаками підробки;
- 350 скляних пляшок з різними етикетками з-під горілки різною ємністю;
- 288 пластикових пляшок різною ємністю з характерним запахом спирту;
- 39 пластикових каністр ємністю близько 30 літрів кожна, частково заповнених прозорою рідиною з характерним запахом спирту;
- обладнання, що забезпечує масове виробництво фальсифікованої алкогольної продукції.

Всього вилучено ТМЦ на загальну суму понад 60 тис. грн.

Триває досудове слідство.

Віктор Троцик, начальник відділення боротьби з незаконним обігом підакцизних товарів ДПІ у м. Чернігові






Коментарі (0)
avatar