реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Гончарівськ скорочувати не будуть?

За даними "Сіверщини", міністр оборони Саламатін запланував значне скорочення військових частин в Україні. Скажімо, у Чернігові розформовується полк зв'язку, а в Гончарівську Чернігівського району майже вдвічі скорочується танковий підрозділ.
Запитання по Гончарівську було задано головним редактором "Сіверщини" на прес-конференції голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка. Тоді голова заявив, що він знає про такі наміри і виступає проти, адже працевлаштувати велику кількість звільнених працівників у маленькому селищі надто важко.

Редакція отримала відповідь за підписом заступника голови -- керівника апарату обласної державної адміністрації Миколи Стрільця: "На виконання доручення голови обласної державної адміністрації за підсумками прес-конференції для представників центральних, обласних та регіональних ЗМІ інформуємо, що відповідно до листа командування в\ч А № 1815 (смт Гончарівське) від 25.04. 2012 р. № 542 жодної інформації про скорочення чисельності працівників і службовців Гончарівського військового гарнізону до даної військової частини не надходило".

Тож до виборів скорочення не буде... Бо -- невигідно для кандидатів від влади
.



Теги:вибори- 2012, скорочення армії, Гончарівське, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar