реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Котельні як перший крок до опалювального сезону

Жертвами російської агресії в Чернігові та кількох громадах області стали, зокрема, і котельні – були вибиті вікна і двері, пошкоджено обладнання, покрівля тощо. Тож їх відновлення – термінова задача, благо, Кабінет міністрів виділив на це кошти із резервного фонду.

Наприклад, вже відремонтована котельня у Чернігові по вулиці Шевченка, тривають активні відновлювальні роботи в котельні по вулиці Бєлова – у цьому мікрорайоні були активні бойові дії. На останньому об’єкті проводять демонтаж старих віконних блоків, готують віконні прорізи та монтують металопластикові вікна. Завершення робіт планується на кінець липня.

Також незабаром розпочнуться роботи з ремонту котельні в селищі Гончарівське, як про це повідомив департамент інформаційної діяльності обласної військової адміністрації. Гончарівське не було окуповане, але неодноразово витримувало ворожі обстріли. Між управлінням капітального будівництва Чернігівської ОВА та підрядною організацією вже підписаний договір про виконання робіт та замовлені будівельні матеріали.

«Наразі за кошти державного резервного фонду на Чернігівщині ремонтується 3 котельні. Всього Кабмін для поточного ремонту об’єктів, які постраждали через обстріли росіян, виділив 250 мільйонів гривень», - повідомив начальник управління капітального будівництва Чернігівської ОВА Ярослав Слєсаренко.



Теги:Чернігівська ОДА, Опалювальний сезон, Гончарівське, котельні


Читайте також



Коментарі (0)
avatar