реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

"Голубий скандал" в московській церкві

Переведеного з Казані в Симбірськ митрополита Російської православної церкви Анастасія (Мєткіна) біля двох сотень віруючих на чолі з двома священиками зустріли вигуками "Анаксіос!" ("Недостоїн!"). Такий масовий випадок непідкорення патріарху московському Кірілу у Росії стався вперше.

Як відзначає мусульманський оглядач Раїс Сулейманов, перебування скандального митрополита у Казані було спокійнішим, оскільки в Татарстані православні є меншиною і татарським властям було вигідно мати "голубого" митрополита, оскільки в знак протесту крашяни (є в Росії і такий народ) , чуваші приймали іслам, виходячи з православія. А в Симбірську доведеться жорстко карати священиків і мирян, які виступали проти гей- митрополита.

Сам митрополит Анастасій, змішуючи Богородицю і патріарха Кіріла, говорив так:" Вчерашнее событие потрясло и священного патриарха, и наших синодальных архиереев. Все поняли, что здесь какой-то «майдан» организуют. Думаю, что с вашей помощью, дорогие отцы, братья, сёстры, таких выступлений больше не будет. Надо больше молиться, надо вручать себя руководству Царицы Небесной. Если будем чувствовать присутствие Господа в нашей жизни, то не нужны будут никакие крики. Там, где крики, там, где возмущение, там — беснование. Помните, что-то свиное ненавистное стадо, которое шумело-шумело, но по словам Господа было низвержено в адскую бездну озера. Так получится с теми, кто восстаёт против святейшего патриарха, против решения Священного синода».

Отак вивертають і Святе Письмо, і ім'ям Богородиці прикривають беззаконня московського патріарха та його содом- митрополитів.

Московський патріарх засудив "повстання черні", а митрополита Анастасія уже прозвали митрополитом Анаксіосом. Далі буде.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Казань, Московська церква, гей- скандали, розпад РФ, Симбірськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar