реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Голубі" довели історика до самогубства

Відомий французький історик застрелився в соборі Нотр-Дам у Парижі. У чому причина? Протест проти закону про «одностатеві шлюби». Про це повідомила Польська агенція пресова.

Показове самогубство відбулася перед головним вівтарем собору Нотр-Дам у Парижі. На очах у сотень людей, історик вистрілив собі в рот з пістолета. З храму були евакуйовані туристи, що оглядали пам’ятку.

За даними радіостанції Europe 1 самогубцем став 78-річний Домінік Веннер, історик, журналіст і есеїст. У своєму блозі він оголосив про «символічний жест» опозиції проти рішення французького парламенту прийняти закон про одностатеві шлюби. Знайдено також лист, зміст якого поліція не розкриває в даний момент.

P.S. Гомосексуалісти у парламентах та урядах Європи, США уперто просувають узаконення своїх сексуальних уподобань. Будь-який протест проти надання гомосексуалістам права на сім’ю оголошується утисками секс меншин. Тоді як демонстрації «голубих» — це величезний вияв «поступу і демократії».
Європі залишається зробити наступний крок – узаконити педофілію. Тоді коло замкнеться.


Третє окоВід редакції "Сіверщини".
Історик протестував ще й проти заміни європейського населення Франції расово іншим. Як відомо, арабське та негритянське населення все більше домінує у Франції, утискуючи права білих. Ось результат толерантності!



Теги:голубі, Нотр- Дам, педофілія, толерантність, Франція, гомосексуалізм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar