реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Голова облради повіз 20 тон допомоги фронту

Більшість районів області зібрали допомогу для військовослужбовців 13 батальйону територіальної оборони, сформованого з чоловіків Чернігівщни. Її сьогодні повіз у зону антитерористичної операції голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв.

Як повідомив він сьогодні на прес- конференції перед відправкою 20-тонної фури від бійців цього батальйону були отримані конкретні заявки: "Наприклад, є трактор, щоб бетонні блоки пересувати тощо, але колеса не було. Тому у списку речей, які ми веземо, багато несподіваних моментів".

Скажімо, Семенівський район пересилає на фронт 105 банок чорничного варення, 96 банок меду, бензопилу, автошини, брус та 50 дощок. А Козелецький район укомплектував машинки для стрижки волосся, бак для душа, 15 столів, 25 дощовиків, пральний порошок, зубні щітки тощо. 19 трилітрових банок із салом передає Ічнянський район разом з грибами маринованими та камуфляжними футболками поклав у фуру Ічнянський район.

Голова обласної ради Микола Звєрєв вирішив особисто супроводити вантаж, щоб пересвідчитись у доставці допомоги землякам:" Допуск у мене є, каска та бронежилет також".

На запитання журналістів Микола Звєрєв розповів, що він особисто потратить 20 тисяч гривень для закупівлі продуктів та інших речей для знайомих бійців 13 батальйону: "Коли приїду - розкажу, що купив. Я коже ранок починаю зі дзвінка в зону АТО, де в мене з часу Майдану багато друзів і товаришів. Тож на їх прохання я й закупив деякі делікатеси".

Микола Звєрєв запевнив, що і для іншого чернігівського батальйону - 41 також готується солідна передача.

Василь ЧЕПУРНИЙ.



Теги:АТО, Микола Звєрєв, Чернігівська обласна рада, 13 батальйон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar