реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Голова Чернігівської облради пропонує відправити на фронт воєнкомів

Голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв висловив свою мрію після відвідання зони АТО та передавання там гуманітарної допомоги чернігівським бійцям поблизу Сватового Луганської області – сформулювати батальйон з працівників військкоматів. Про це він сказав на прес-конференції в Чернігові.

«Із військових комісарів організувати батальйон, особливо з тих, які мають вади здоров’я», - сказав він.
За його словами, під час перебування в зоні АТО йому довелося зустріти багато військових , яких туди взяли з такими хворобами, з якими і думати про армію не можна, бо це небезпека для інших та які не підлягають мобілізації. Інформує сайт Високий Вал

«Ті , хто формував призовників допускали таке, зо їх треба самих туди послати, а хворих повернути працювати у військомати проводити призов. Як можна було брати людей з відкритою формою туберкульозу, діабету», - сказав голова Чернігівської облради.

Він одночасно навів приклади, коли здорових, бажаючих воювати за Україну, не беруть до армії - їх не мобілізували.

Звєрєв також передав слова командирів: «Нас обдурили, нам не пояснили, не далі ані бушлата, ні бронежилета. Техніка розвалювалася. Але ми не скиглимо. Ми прийняли батальйон, коли він уже був у русі», - повторив він слова командирів.

Нагадуємо, що обласний штаб національного спротиву вимагає від Міністерства оборони відправити у відставку військового комісара Чернігівської області Костянтина Нікуліна.



Теги:АТО, Чернігівська облрада, військомат, Микола Звєрєв, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar